Przepraszam że dopiero teraz. Może jednak ktoś się skusi.
kopia z forum AT:
Tak mi źle tak mi źle tak mi szaro...
Nudno i w ogóle jakoś tak z dupska. A że czarnuch, czarnuch dwa bratanki i do szklanki i do...szklanki zapowiadam nieśmiało pospolite ruszenie.
Rzecz miałaby się odbyć
TU
Czas jeszcze jest bliżej nieznany. Czekam na propozycje. Fajnie by było gdyby był to następny tydzień. W grę wchodzi pon, wt, śr, nd.
Miejsce jest, sprzęt jest tylko materiału brak.
A właśnie, a propos materiału. Celem spotkania miałaby być prezentacja zdjęć, slajdów oraz filmów o wiadomej tematyce no i oczywiście najepka.
W ostateczności można po raz kolejny odpalić MOTOAFRYKĘ czy MOTOSYBERIĘ o ile autorzy nie będą mieli nic przeciwko, ale jest sporo osób,które mają się czym pochwalić.
Oczywiście moje zdolności organizacyjne nie są tak dobre jak np. Elutki a doświadczenie mam prawie zerowe ale... zamiast spędzać kolejny dzień przed telewizorem z gazetą w ręku lepiej wyjść, zaczerpnąć świeżego powietrza no i oczywiście piwo smakuje lepiej w doborowym towarzystwie.
Reasumując.
Przyszły tydzień.
okolice godziny 20
Miejsce: Sensnonsensu
Szczegóły do dogadania!!!!!!!!
Mam nadzieję że znajdą się chętni do pochwalenia się swoimi przygodami. A po kilku głębszych znajdzie się także mikrofon więc może być ciekawie.
Pozdrawiam. Artu.
Ustalona została godzina 20 we wtorek 17 lutego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAPRASZAM
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2530