|
| Autor |
Wiadomość |
|
OSTRY
|
Tytuł: lubelskie się kłania :D Post: wtorek, 3 marca 2009, 23:52 |
|
|
|
Witam! Jestem Rafał, jako że mam wrodzoną nieśmiałość to przedstawiam się dopiero teraz :wink: poza tym to przecież forumowym skrytożercom mówimy NIE!Prawda? :lol: Co by więc uniknąć linczu zanim zostawię swój ślad w jakimś innym poście, napiszę kilka słów tutaj :) Moto - Transalp , jeszcze made in Japan, więc swoje już przeżył i ciągle przeżywa a ja wraz z nim. Lubię to co większość ludzi na tym forum, czyli podróże małe i duże, im większe zadupia tym lepiej, uwielbiam miejsca z klimatem, z ciekawą historią i gdzie stopa ludzka i tzw cywilizacja nie narobiła jeszcze kupy. Często zjeżdżam z asfaltu , stąd właśnie TA :D Pozdrawiam Wszystkich Motocyklistów i pozytywne duchy tego forum!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Post: środa, 4 marca 2009, 08:43 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
|
Witaj
I oto właśnie chodzi - choć miejsc nie zniszczonych ludzką stopą ( bezmyślnie ) jest coraz mniej. :)
Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
JakubGS
|
Tytuł: Post: środa, 4 marca 2009, 10:34 |
|
|
|
Cześć, duchy tu może i jakieś są, a jeden nawiedza forum codziennie, tylko jakos nikt się nie boi :wink: to taki rodzaj ducha przyjaznego adventurowcom
|
|
| Na górę |
Offline |
 |