| Autor |
Wiadomość |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Nasze dzieci a moto... Post: poniedziałek, 16 marca 2009, 01:14 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Mario
|
Tytuł: Post: poniedziałek, 16 marca 2009, 10:35 |
|
|
|
4 lata to juz wiek gdzie zacznie mocno kumać i da se radę, ja widze po swojej jak po 4 latach dosiadła quada....
Wiec juz zbieraj kase na małe moto ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Pictuska
|
Tytuł: Post: sobota, 21 marca 2009, 08:02 |
|
|
|
po znajomych widzę jak ich latorośle garną sie na moto, popieram w całej rozciągłości, bo czym skorupka nasiąknie :P
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
hero
|
Tytuł: Re: Nasze dzieci a moto... Post: sobota, 21 marca 2009, 16:50 |
|
|
Jaqb z Kaszub pisze: Mój pierworodny za pół roku skończy 3 lata. Zastanawiam się, kiedy zacznie odstawiać takie chece: http://www.youtube.com/watch?v=qwsnk1pdnts&feature=related
Rodziców tego dziecka powinno się srogo ukarać!!!
Nie zamknąć w wiezieniu (bo ukarali by dziecko tez) ale naprawdę jakąś bardzo surowa karę. A może wysterylizować by na przyszłość nie robili krzywdy dzieciom. Przeciągniecie rodzica tak z 200 metrów z gołą dupa po asfalcie może by takiemu palantowi uświadomiło czym kończy się przewrotka bez ochraniaczy.
Ja tu nie widzę nic ciekawego , widzę za to brak wyobraźni i durnotę prawdopodobnie jakiegoś Amerykanina.
Jak puszczą na youtube jakiś filmik z debilem co zapier... po drogach i odwalał sztuczki a potem za to go karają , to wszyscy bija brawo na forach. Natomiast jak dziecku sie mogla stać krzywda to o dziwo nikt sie nie potrafi temu przeciwstawić.
Nie można dziecka nauczyć odpowiedzialności jak samemu sie jest cofniętym w rozwoju palantem. I oby nikt z nas nie musiał kiedyś z własnym potomstwem przeżywać katuszy w szpitalu , po tym jak kilku neandertalczyków chciało popatrzeć na popisy małego dziecka.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
CeeL
|
Tytuł: Post: sobota, 21 marca 2009, 20:15 |
|
Strona WWW: http://www.bmwmotorradgallery.pl
|
|
pierwsze na co zwróciłem uwagę to brak jakichkolwiek zabezpieczeń , OK fajnie wymiata dzieciak ale ja nie mógł bym spokojnie na to patrzec.
nie pisałem nic wcześniej bo nawet do końca tego nie oglądałem mam nadzieje ,że sie nie wywalił
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Pictuska
|
Tytuł: Post: niedziela, 22 marca 2009, 18:35 |
|
|
|
maluch wymiatał nieźle, nie wywalił się, ale faktycznie brawo za brak rozsądku rodzicom, i niekoniecznie to Amerykanie są powaleni, ale w każdym zakątku świata znajdą sie popaprańcy, choćby u nas, zblizają sie komunie, więc tylko czekać na szturm skuterków na naszych drogach :cry:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Pictuska
|
Tytuł: Post: niedziela, 22 marca 2009, 20:42 |
|
|
MlodyGS pisze: oj juz nie przesadajcie, kask ma, rekawiczki tez a wszytsko sie dzieje przy predkosci moze 10-15km/h, mysle ze ze ta zabawa jest bezpieczniejsza od zabaw na trzepaku... ]
zgadza sie, ale rodzice powinni uczyć od małego dbania o swoje bezpieczeństwo
a trzepak, hmmm, teraz jak pomyślę jak po nim skakałam to mnie ciarki przechodzą hehehe
|
|
| Na górę |
Offline |
 |