|
| Autor |
Wiadomość |
|
Al-Batar
|
Tytuł: Tabliczki znamionowe w Super Terefere Post: wtorek, 14 kwietnia 2009, 19:32 |
|
|
|
Witam, chciałbym zapytac brać tenerowców czy w modelu ST powinna znajdować się na główce ramy tabliczka z numerami? Bo mam do nabycia fajną sztukę ale z zagranicy jest i obawiam się żeby mi na przeglądzie Pan nie powiedział że lipa bo tabliczki nie ma, a ta sztuka nie ma, wiem że to sprawdzają więc wole ustalić czy ten typ tak ma czy może to jakaś lipa.
Jak ktoś może poradzić to prosze o pilną odp.
P.S. Jak ktoś moto spr z włoch rejestrował to też może coś na temat dokumentów napisać co powinna mieć, a czego nie,
Z góry dzięks i pozdro
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Bartas
|
Tytuł: Post: środa, 15 kwietnia 2009, 07:23 |
|
|
|
Tabliczke masz na prawej stronie ramy ponizej plastikow. Nawet jak jej nie masz, to numery masz nabite przeciez na glowce ramy, wiec co to za problem?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Al-Batar
|
Tytuł: Post: środa, 15 kwietnia 2009, 07:49 |
|
|
|
Dla mnie to nie problem, ale dla Panów w mojej stacji diagnostycznej to i owszem...........dzięki za odp.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |