Panowie i Panie!
Szukam pilnie fachowego oka z Gliwic lub okolic, które mogłoby spojrzeć na XT660Z Tenere. Niestety grzecznościowo nie udało mi się nikogo znaleźć na innych forach. Jedna osoba już mi nawaliła i nie obejrzała motocykla a czas leci. Do Gliwic mam 300km więc wolę nie jechać na marne.
Ogłoszenie wygasło ale sprawa nadal aktualna.
Będę zobowiązany, jeżeli ktoś może podjechać i rzucić okiem. Funduję czaj w Marakeszu lub Islamabadzie! ;)
============
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1206833
Yamaha XTZ 660 TENEREWydrukuj ofertę
Cena (brutto):
25 900 PLN / 5 817 EUR (do negocjacji)
Typ:
Enduro
Informacje:
Rok produkcji: 2008, Data rejestracji: 02/2009, 444 km, Moc: 49 KM (36 kW), benzyna, beżowy, Rodzaj napędu: Łańcuch,
Dodatkowe wyposażenie:
elektryczny starter, bagażnik
Dodatkowe informacje:
kupiony w polskim salonie, bezwypadkowy, zarejestrowany w Polsce, pierwszy właściciel, serwisowany w ASO
Opis pojazdu:
Motocykl kupiłem w styczniu, ma przejechane 444km. (ponieważ jest w ciągłej eksploatacji przebieg może być większy). Jest to nowy motocykl więc nie ma na nim żadnych śladów użytkowania typu otarcia, odpryski, zadrapania itp. Stan salonowy. Kupiony w Polsce w autoryzowanym salonie Yamahy. Sprzedaję ponieważ mam już zamówionego GS800 :) Chyba nie muszę nic więcej dodawać. Motocykl sprzedaję oczywiście bez kufra.
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Gliwice (woj. śląskie),
tel.: +48 606354507
==========================
--
Numer ogłoszenia: M1206833
Liczba wyświetleń strony: 874
Zgłoś naruszenie regulaminu