|
| Autor |
Wiadomość |
|
kogut
|
Tytuł: Motocyklista nowożeniec Post: poniedziałek, 15 czerwca 2009, 11:32 |
|
|
|
Motocyklista który niedawno się ożenił chciał się spotkać ze swoimi kumplami z klubu.
Ubiera się w skórę i mówi do żony:
-Kochanie wychodzę, ale wrocę niedługo.
-A dokąd idziesz Misiaczku? - zapytała żona
-Idę do baru ślicznotko. Mam ochotę na małe piwko.
-Chcesz piwo mój ukochany? - żona podeszła do lodowki otworzyła drzwi i zaprezentowała mu 25 rożnych rodzajow piwa z 12 rożnych krajow: Niemiec, Holandii, Anglii i innych.
Mąż stanął zaskoczony i jedynie co zdołał wydusić z siebie to:
-Tak, tak cukiereczku ale w barze no wiesz te schłodzone kufle..
Nie zdążył skończyć, gdy żona mu przerwała:
-Chcesz do piwa schłodzony kufel? Nie ma problemu - I wyjęła z zamrażarki wielki oszroniony kufel.
Ale mąż, choć nieco już blady z wrażenia, nie dawał za wygraną.
-No tak skarbie, ale w barach mają naprawdę świetne i pyszne przystawki nie będę długo, wrocę naprawde szybko, obiecuje.
-Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - Żona otworzyła drzwi szafki, a tam: słone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydełka, marynowane grzybki i wiele innych smakołykow.
-Ale kochanie w barze, no wiesz te męskie gadki, przeklinanie, niewyszukany język...
-Chcesz przekleństw moje ciasteczko? Więc pij te kurewskie piwo z jeb...go zmrożonego kufla i żryj te pier....ne przystawki! Jesteś teraz do ch....a ciężkiego żonaty i nigdzie qrwa nie wyjdziesz! Pojąłeś skur....nu?!!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Rembik
|
Tytuł: Post: poniedziałek, 15 czerwca 2009, 23:17 |
|
|
|
Kto podsłuchiwał moje rozmowy? :?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
BMW_RIDER_GS1150
|
Tytuł: Post: piątek, 3 lipca 2009, 11:22 |
|
|
|
a nie mogles zapodac tego dowcipu 3 tygodnie temu zanim powiedzialem dosmiertne TAK ??
|
|
| Na górę |
Offline |
 |