|
| Autor |
Wiadomość |
|
krzysiek
|
Tytuł: Witam porą późną Post: niedziela, 13 września 2009, 23:24 |
|
|
|
Witam imię jak w nick'u w zeszłym roku, po prawie 20 latach przerwy i ok 5 latach urabiania kobiety :D , zakupilem na ebay.uk swoje moto, początkowo mmiał to być BUELL ADVENTURE, lecz po kilku nieudanych licytacjach rozpocząłem poszukiwania GS'a, i wtedy właśnie natrafiłem na obiekt moich westchnień z przed 12 lat - R1200C (nie było opcji żeby nie wygrać llicytacji 8) ) w sierpniu BOND stał już w Szczecinie w garażu. Na koniec sezonu już wiedziałem że zrobiłem dobrze odpuszczając zakup BUELL'a, no ale po głowie nadal kołatała się myśl - GS. Na początku roku zacząłem się rozglądać za czymś sprytnym na bezdroża i dłuższe wyprawy, lecz niestety w połowie marca zainaugurowałem sezon wypadkowy w Szczecinie (moherowa babcia wyjechała na czerwonym z lewej) i na 6 miesięcy musiałem zapomnieć o moto i przesiadłem się do puszki. Teraz ponownie rozpoczynam poszukiwania GS'a i chyba to też będzie R1200 i w ten oto sposób trafiłem na Wasze forum, które z radością przeglądam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |