| Autor |
Wiadomość |
|
andrzej-dtr
|
Tytuł: GROSS ROSEN & MIETKÓW Post: poniedziałek, 24 sierpnia 2009, 17:31 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
max
|
Tytuł: Re: GROSS ROSEN & MIETKÓW Post: poniedziałek, 24 sierpnia 2009, 21:58 |
|
|
|
Ladnie to tak sie wloczyc samemu jak mnie nie ma
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
andrzej-dtr
|
Tytuł: Re: GROSS ROSEN & MIETKÓW Post: wtorek, 25 sierpnia 2009, 08:22 |
|
|
max pisze: Ladnie to tak sie wloczyc samemu jak mnie nie ma :D :D :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MiKo
|
Tytuł: Re: GROSS ROSEN & MIETKÓW Post: wtorek, 25 sierpnia 2009, 09:25 |
|
Strona WWW: http://f650gs.pl
|
|
fajne fotunie Andrzeju :D - nad ten mietków to ja się wybieram i wybieram :? słyszy/czyta się że moto tam czesto zajeżdzają, w sensie zloty asfaltowców... a jak tam z terenami dzikszymi? jakieś light-enduro trasy wokół jeziora się da zrobić? czy co chwila jakieś tereny prywatne i zakaz wjazdu? czy odwrotnie, szuwary takie ze amfibia potrzebna? :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
andrzej-dtr
|
Tytuł: Re: GROSS ROSEN & MIETKÓW Post: wtorek, 25 sierpnia 2009, 09:58 |
|
|
MiKo pisze: fajne fotunie Andrzeju :D - nad ten mietków to ja się wybieram i wybieram :? słyszy/czyta się że moto tam czesto zajeżdzają, w sensie zloty asfaltowców... a jak tam z terenami dzikszymi? jakieś light-enduro trasy wokół jeziora się da zrobić? czy co chwila jakieś tereny prywatne i zakaz wjazdu? czy odwrotnie, szuwary takie ze amfibia potrzebna? :D szczerze mówiąc to nie zapuszczałem się w teren ponieważ latałem tam z moją żonką a ona obecnie śmiga na suzuki gs 500, a ten moto kompletnie nie nadaje się na gorszej jakości drogi, a że już o terenie nie wspomnę... :D :D :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Misza
|
Tytuł: Re: GROSS ROSEN & MIETKÓW Post: wtorek, 25 sierpnia 2009, 16:31 |
|
|
|
MiKo toż to nasze tereny, jak znasz braci K. i mnie to wpadaj i tak cię przeciągniemy po błocie, że zamarzysz za weekendowymi wyjazdami w góry Ukraińskie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MiKo
|
Tytuł: Re: GROSS ROSEN & MIETKÓW Post: środa, 26 sierpnia 2009, 09:18 |
|
Strona WWW: http://f650gs.pl
|
|
wszyscy Bracia K. to zawsze ostro namieszają :D ...ci co ich znamy to mieszają nieźle w błocie i tak mnie ostatnio po poligonie przegonili że wpadałbym do Was choćby i dzisiaj :D taki mam niedobór błota w organizmie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
buba6
|
Tytuł: Re: GROSS ROSEN & MIETKÓW Post: piątek, 16 października 2009, 06:24 |
|
|
|
ja tylko chciałem dodać, że jeżeli ma ktos trochę zacięcia wędkarskiego, to mietków jest idealnym miejscem na ryby, moge tez polecic restauracje z rybami przy drodze ze zlotego stoku w strone opola, jest nad samym jeziorem i pomylic sie jej nie da, bo jest zrobiona w ksztalcie statku, pyszna i tania ryba!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemiak650
|
Tytuł: Re: GROSS ROSEN & MIETKÓW Post: piątek, 16 października 2009, 11:34 |
|
|
buba6 pisze: ja tylko chciałem dodać, że jeżeli ma ktos trochę zacięcia wędkarskiego, to mietków jest idealnym miejscem na ryby, moge tez polecic restauracje z rybami przy drodze ze zlotego stoku w strone opola, jest nad samym jeziorem i pomylic sie jej nie da, bo jest zrobiona w ksztalcie statku, pyszna i tania ryba! Mietków leży nie daleko Świdnicy...a Złoty Stok jest w stronę przeciwną. :D A co do samego Mietkowa....dobrze bierze sandacz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |