| Autor |
Wiadomość |
|
Majka
|
Tytuł: Okolice Łowicza Post: czwartek, 16 kwietnia 2009, 09:42 |
|
Strona WWW: http://www.fundacjarazemlatwiej.pl
|
|
W sobotę, 18.04.2009 wybieram się na szwędanie po okolicach Łowicza. Startuję z Warszawy aby dojechać do Bolimowa, tam spotkac się z dwoma motorkami i ruszamy. Jeśli jest ktoś chętny na "lanserskie" polatanie ze zwiedzaniem, zapraszam.
Pozdr.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
plocki
|
Tytuł: Re: Okolice Łowicza Post: środa, 16 września 2009, 22:20 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 27 października 2008, 09:22 Posty: 103
|
|
Jak będziesz jeszcze kiedyś w okolicach Łowicza, koniecznie wpadnij do cukierni "Majka" - naprawdę serwują super ciastka i ciasta (jeszcze bez wyczuwalnej chemii).
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Majka
|
Tytuł: Re: Okolice Łowicza Post: czwartek, 8 października 2009, 09:37 |
|
|
plocki pisze: Jak będziesz jeszcze kiedyś w okolicach Łowicza, koniecznie wpadnij do cukierni "Majka" - naprawdę serwują super ciastka i ciasta (jeszcze bez wyczuwalnej chemii). Heheh, no mowa. Koniecznie wpadnę. Właśnie wróciłam z wojaży i testowania nowego moto, i zamierzam przesiąść się na klasyczne enduro, czyli starego, poczciwego Klekota i pojechać na ziemie Łowicką.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mirek_nobile
|
Tytuł: Re: Okolice Łowicza Post: czwartek, 8 października 2009, 14:36 |
|
|
|
Co to za nowe moto, pochwal się, czyżby zdrada poczciwego Kle-kota :(
Pozdrawiam Mirek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Majka
|
Tytuł: Re: Okolice Łowicza Post: piątek, 9 października 2009, 13:48 |
|
|
mirek_nobile pisze: Co to za nowe moto, pochwal się, czyżby zdrada poczciwego Kle-kota :(
Pozdrawiam Mirek Ależ skąd! KLE-kot moja dożywotnia miłością. To nowe to tez Kawasaki tyle że Voyager. Zupełny odjazd. Inaczej się siedzi, inaczej jedzie i w ogóle inaczej ogląda świat. Jakoś tak "przyziemnie" :twisted: Pojechałam dziś na KLE'kociku do pracy. No miód . To jest to. :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mirek_nobile
|
Tytuł: Re: Okolice Łowicza Post: sobota, 10 października 2009, 15:26 |
|
|
Majka pisze: mirek_nobile pisze: Co to za nowe moto, pochwal się, czyżby zdrada poczciwego Kle-kota :(
Pozdrawiam Mirek Ależ skąd! KLE-kot moja dożywotnia miłością. To nowe to tez Kawasaki tyle że Voyager. Zupełny odjazd. Inaczej się siedzi, inaczej jedzie i w ogóle inaczej ogląda świat. Jakoś tak "przyziemnie" :twisted: Pojechałam dziś na KLE'kociku do pracy. No miód . To jest to. :mrgreen: Ha ha , mam takie same odczucia jak siadam na swojego Kle-kotka, to teraz wiem że to miłość :oops: :oops: Fajnie że nie jesteśmy sami tzn. na tym forum są trzy takie motki, trochę to zapomniane sprzęty.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |