| Autor |
Wiadomość |
|
katinka
|
Tytuł: Dzień dobry i dobry wieczór Post: środa, 23 września 2009, 21:02 |
|
|
|
Witam wszystkich i pozdrawiam z Wrocławia. Mam na imię Kasia, jeżdżę na Kawasaki ER6 i kończę powoli mój pierwszy (nieśmiały..) sezon. Bardzo mi się u Was podoba, bo tyle tu motorków i wypraw, które dla mnie na razie są tylko marzeniem... Miłego wieczoru i do zobaczenia.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: środa, 23 września 2009, 22:57 |
|
|
|
Witaj dobra kobieto :) Może coś więcej o Twoich "nieśmiałych" wyprawach.... A to że się Tobie tu podoba, to nie dziwota.....
Pozdrawiam
:)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
andrzej-dtr
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 11:01 |
|
|
|
Witaj na forum, er6 niezły pocisk jak na pierwszy sezon :D miłej zabawy na forum. pozdr.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
slajder
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 14:04 |
|
|
katinka pisze: Bardzo mi się u Was podoba, bo tyle tu motorków i wypraw i chłopaków fajnych dużo jest :mrgreen: :mrgreen: witaj katinka i baw się dobrze
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
katinka
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 20:48 |
|
|
slajder pisze: i chłopaków fajnych dużo jest :mrgreen: :mrgreen:
rzeczywiście sporo fajnych :wink: skoro tak ciepło witają bardzo mi miło keram pisze: Może coś więcej o Twoich "nieśmiałych" wyprawach... :oops: nieśmiało udało mi się przekroczyć granicę, dojechać do szwecji i wrócić mostami...dla mnie piąty wymiar.. poza tym latam kiedy mogę i gdzie mogę... więc do zobaczenia na drodze
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ron
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 21:07 |
|
|
|
witaj! to nie ty dzisiaj mnie scigalas w centrum wrocka...? :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
katinka
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 21:15 |
|
|
ron pisze: to nie ty dzisiaj mnie scigalas w centrum wrocka...? :) :) nie wiem, czy to dobrze, czy niedobrze, ale nie ja.. z czynności okołomotorowych dziś odbyło się tylko pucowanie pszczółki :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 21:44 |
|
|
|
Nie kumam: Wrocław (łac. Wratislavia lub Vratislavia, niem. Breslau ?/i, dialekt śląski Brassel, czes. Vratislav lub Vroclav, węg. Boroszló) – miasto na prawach powiatu (wrocławski powiat grodzki), stolica województwa dolnośląskiego, oraz siedziba władz wrocławskiego powiatu ziemskiego grupującego 9 okolicznych gmin. Miasto jest położone na Nizinie Śląskiej, w Pradolinie Wrocławskiej, nad rzeką Odrą i czterema jej dopływami, które zasilają ją w granicach miasta: Bystrzycą, Oławą, Ślęzą i Widawą. Jest historyczną stolicą Śląska, członkiem Nowej Hanzy, głównym miastem aglomeracji wrocławskiej. Czwarte pod względem liczby ludności[2] miasto w Polsce – 632 162 mieszkańców, piąte pod względem powierzchni – 293 km². Wrocław jest również jednym z najstarszych miast Polski. W powyższym tekście (Wikipedia) nie ma żadnej wzmianki o zagłębiu adwenczerów. Jak ktoś mi wytłumaczy o co kaman z wrocławskim fenomenem motocyklowym to przestanę głupio pytać... :D Tymczasem niczym harcerz na ślubowaniu: ściskając prawicę - lewa w górę... SERWUS!!!!!!!!!!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
koziarz
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 21:47 |
|
|
|
ja się już poddałem i nie próbuje tego zrozumieć ;) ....a poza tym witam koleżankę ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 21:58 |
|
|
|
Zdolne dziewczę z Ciebie... Gratulacje :) Szwedzki kraj jest zapewne piękny, trzeba by sprawdzić..., koniecznie.. :)
Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 22:00 |
|
|
|
Jaqb... ja też nie kumam.... Ale to nic, jak nie ja jeden nie kumam, to rośniemy w siłę :lol:
Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
katinka
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 22:24 |
|
|
witam nic nie kumających kolegów :wink: i pozdrawiam keram pisze: :) Szwedzki kraj jest zapewne piękny, trzeba by sprawdzić..., koniecznie.. :) koniecznie..a po drodze zahaczyć o Kowno, Ryge, Tallin, zobaczyć drogi między nimi i z nich zbaczać... :) polecam i pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: czwartek, 24 września 2009, 22:41 |
|
|
|
:) Mam właśnie taki ambitny plan, po południu Europy trochę się poszwendałem......, a Skandynawia jeszcze dziewicza..... :) Trzeba by sięgnąć........, może będzie łaskawa :)
Pzdr
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: Dzień dobry i dobry wieczór Post: piątek, 25 września 2009, 06:14 |
|