|
| Autor |
Wiadomość |
|
mdskot
|
Tytuł: Pozdrawiam kolegów... i koleżanki...? Post: poniedziałek, 12 października 2009, 21:59 |
|
|
|
Witam serdecznie. Jestem tu nowy, choć forum to oraz advrider.com czytuję (z przyjemnością i zainteresowaniem) od dawna... Obowiązkowych kilka słów o sobie: Jestem człowiekiem we wczesnych latach średnich. Mieszkam na zachodzie, czyli w Szczecinie :D Od niedawna dosiadam BMW F800GS, dotąd był to Transalp XL650V... Sporo podróżuję, choć nie zawsze na moto. Zapewne nie będę zbyt aktywny na forum, jednakże mam nadzieję, że zainteresuję Was nowym wątkiem , który wkrótce puszczę w dziale Podróże. Otóż od w miesiącach kwiecień i maj 2010 zmierzam wraz z dwójką-trójką przyjaciół zwiedzić na motocyklach Australię. Plan obejmuje objechanie tego kontynentu dookoła, co oznacza - w zależności od tego jak nam będzie szło - od 17.000 km w wersji krótkiej do 22.000 km w wersji kozackiej. Z przyjemnością zrelacjonuję wam przygotowania (dwa motocykle prawdopodobnie wypłyną z Polski w lutym 2010), jak i samą wyprawę. Pozdrowienia dla wszystkich! Maciek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
spozo
|
Tytuł: Re: Pozdrawiam kolegów... i koleżanki...? Post: poniedziałek, 12 października 2009, 22:01 |
|
|
|
Witamy i z niecierpliwością czekamy na relację.
Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Pozdrawiam kolegów... i koleżanki...? Post: wtorek, 13 października 2009, 07:23 |
|
|
|
Witam
No.... to ładnie pojedziecie, nie ma co..... Owocnych przygotowań życzę :) i wyjazdu oczywiście...
Pozdrawiam
:)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |