| Autor |
Wiadomość |
|
looksgoodinblack
|
Tytuł: Salute z Long Island Post: poniedziałek, 31 sierpnia 2009, 14:41 |
|
|
Od jakiegos czasu aktywnie uczestnicze i udzielam sie na advrider.com i kiedy szukajac na google informacji na temat GS Challenge w Nowej Debie zobaczylem polska wersje tego portalu postanowilem sie zameldowac. Bede tu zagladal i mam nadzieje, ze spolecznosc tutaj tworzy taka sama wspaniala wiez i przyjacielska atmosfere. Pochodze z Tarnobrzega, obecnie mieszkamna Long Island w Nowym Jorku i zwiedzam asfalty i bezdroza Polnocno-wschodniego wybrzeza na '04 Suzuki DL-650 V-Strom z kilkoma ulatwiajacymi zycie modyfikacjami. [ img ]moje dwa grosze zdziwily mnie te wszystkie zabezpieczenia potrzebne do rejestracji z zatwierdzeniem rejestracji i brak mozilwosci nawet przejrzenia forum bez loginu. No i moj pierwszy post nie pojawil sie tutaj tylko na zakladce Sztromowcow i od razu ciach po palcach :oops: zostalem przywolany do porzadku, ze to nie miejsce na pierwszy post. Wiec moj drugi jest juz na wlasciwym miejscu.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 31 sierpnia 2009, 15:21 przez looksgoodinblack, łącznie zmieniany 1 raz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MiKo
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: poniedziałek, 31 sierpnia 2009, 15:00 |
|
Strona WWW: http://f650gs.pl
|
Witaj z hendaleka :D miło powitać :D fajnie jak dostarczysz nam jakiś egzotyczne relacje spod njujorskich vojaży, w zamian jest tu mnóstwo zakątków Ojczyzny jakich na advr..com nie znajdziesz :mrgreen: looksgoodinblack pisze: zdziwily mnie te wszystkie zabezpieczenia potrzebne do rejestracji z zatwierdzeniem rejestracji i brak mozilwosci nawet przejrzenia forum bez loginu.(...) zostalem przywolany do porzadku, ze to nie miejsce na pierwszy post. To brutalna Polska, niema sielanki :lol: looksgoodinblack pisze: ... i mam nadzieje, ze spolecznosc tutaj tworzy taka sama wspaniala wiez i przyjacielska atmosfere. ależ oczywiście bez dwóch zdań wszyscy się kochamy, wspieramy i niespieramy 8)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
looksgoodinblack
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: poniedziałek, 31 sierpnia 2009, 15:23 |
|
|
|
Super! Moze wreszcie pokusze sie na jakis Road Report ze zdjeciami ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: poniedziałek, 7 września 2009, 16:18 |
|
|
|
Pozdrawiam :)
I podaj coś o Twoich wyprawach... koniecznie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
looksgoodinblack
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: poniedziałek, 12 października 2009, 21:32 |
|
|
|
Szykuje krotka relacje ze zlotu BMW MOA w Hunter, NY... Ale poki co majstruje przy nowej zabawce. Wczoraj przyprowadzilem KTM 450 EXC z 2003 z calymi 40 godzinami bardzo lekkiego offroad'u :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mirek_nobile
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: poniedziałek, 12 października 2009, 21:40 |
|
|
|
Witam, będziesz miał teraz calkiem niezły zestaw na każdą okazję. Czekamy na tą relację.
Pozdrawiam Mirek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Scareguy
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: poniedziałek, 12 października 2009, 21:41 |
|
Strona WWW: http://koniecznafizjoterapia.pl/
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Joaśka
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: wtorek, 13 października 2009, 13:25 |
|
|
|
Hmmm...swiat jest mały :D skądinąd znam nieco okolice w których mieszkasz :D a na forum adv.com mam znajomego który w zeszłym roku udzielił mi pozyczki moto swojej drugiej połowy i w trakcie 4-dniowego pobytu w NY udała mi się kilkugodzinna traska 'Mosty Manhattanu i okolice' :-) To David - nick Dr.Rock - pisał b. fajna relacje z off-road wyprawy w poprzek USA - Mobius Trip :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ewelina gs
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: wtorek, 13 października 2009, 17:25 |
|
|
|
witam oczywiście wszyscy są mile widziani :) :) :) :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
looksgoodinblack
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: środa, 14 października 2009, 14:56 |
|
|
Joaśka pisze: Hmmm...swiat jest mały :D skądinąd znam nieco okolice w których mieszkasz :D a na forum adv.com mam znajomego który w zeszłym roku udzielił mi pozyczki moto swojej drugiej połowy i w trakcie 4-dniowego pobytu w NY udała mi się kilkugodzinna traska 'Mosty Manhattanu i okolice' :-) To David - nick Dr.Rock - pisał b. fajna relacje z off-road wyprawy w poprzek USA - Mobius Trip :D Swiat fatycznie malym jest. Znam bardzo dobrze kilku NYCFF's, a z Dr. Rockiem spotkalem sie chyba wczoraj w Ear Inn. Chyba, bo spotkalem wiele nowych twarzy, ale byl ktos kogo wolali Dr. :lol: Zapedzilismy sie tam zpotkac naszego przyjaciela, ktory zjechal z 7 dniowej wycieczki dookola stanow Jesli jeszcze kiedys zapedzisz w te strony zapraszam na Long Island
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
willard
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: sobota, 17 października 2009, 10:33 |
|
|
|
|
| Na górę |
|
 |
|
Yachu
|
Tytuł: Re: Salute z Long Island Post: poniedziałek, 19 października 2009, 23:15 |
|
|
|
Witamy zza Wielkiej Wody. Podrażnij nas jakimiś fotami z amerykańskich stepów.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |