|
| Autor |
Wiadomość |
|
Andrzej
|
Tytuł: No to se kufer kupiłem... Post: wtorek, 13 października 2009, 17:06 |
|
|
|
No se kupiłem, na ebayu wypatrzyłem, w Germanii, okazyjnie, oryginał BMW, akurat do mojego modelu. Zapłaciłem przelewem i czekam. Wracam po łykędzie i jest awizo w skrzynce. Nie ma się co spieszyć, odbiorę sobie po południu. Albo nie, lepiej przed :D . Wsiadam w samochód jadę na pocztę, Pocztę Polską oczywiście. Oddaję kwitek. Czekam. Czekam. Czekam. Panienka na poczcie (Polskiej) woła mnie do okienka i mówi, że listonosz co to mi awizo zostawił zaraz będzie :? . Czekam. Jest listonosz, proszą mnie na zaplecze. Ki czort :o . Przemyt, ucięta głowa w kuferku, albo co inszego? A tu listonosz, przepraszam Pan listonosz informuje mnie, że jak mi zostawił awizo to źle zamknął drzwi w samochodzie i zgubił paczkę :? :evil: :o :lol: . No tego to się nie spodziewałem. Pieniądze oddał, ale teraz na nowo szukam, ale okazji jakoś nie widzę. Może jutro?
Jak w znajdę to poproszę o przysłanie kurierem, albo sam pojadę :D .
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Świerzy ...
|
Tytuł: Re: No to se kufer kupiłem... Post: wtorek, 13 października 2009, 18:23 |
|
|
|
"pechowiec miesiąca" - z Ciebie :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Synaj
|
Tytuł: Re: No to se kufer kupiłem... Post: wtorek, 13 października 2009, 18:47 |
|
|
|
...no z listonosza też, bo za kufer BMW pewnie miesięczne wynagrodzenie oddał, ale cóż kto niema w głowie... ten ma pusto w kieszeni :roll:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
spozo
|
Tytuł: Re: No to se kufer kupiłem... Post: wtorek, 13 października 2009, 20:12 |
|
|
|
To i tak dobrze, że grzecznie przekazali co i jak się stało i wrócili kasę, bo mogło być znacznie gorzej łącznie z cięzkim dochodzeniem o swoje
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MiKo
|
Tytuł: Re: No to se kufer kupiłem... Post: czwartek, 15 października 2009, 12:06 |
|
Strona WWW: http://f650gs.pl
|
|
szukaj na alledrogo - skoro wyleciało na ulice to ktoś znalazł i sprzeda bo raczej na bmw posiadacza nie padło :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |