| Autor |
Wiadomość |
|
Ojro
|
Tytuł: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: czwartek, 29 października 2009, 18:52 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 12 października 2009, 17:48 Posty: 283
|
|
Wypatrzyłem taki komplecik IXS MELBOURNE niestety jak to u nas decyzję muszę podjąć na podstawie zdjęć :cry: .Cena jest fajna bo za komplet ze spodniami 2200 pln.Miał to ktoś w rękach lub na sobie?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: czwartek, 29 października 2009, 20:06 |
|
|
|
Duchu no właśnie (może naiwnie) liczę na pomoc tych ,którzy widzieli to wdzianko. Opis i foty wyglądają obiecująco ,ale zawsze zostaje ale.Niestety mój rozmiar na Rally Pro2 jest nieosiagalny, a Rukka ma chore ceny więc szukam dalej bo moje skórzane wdzianko z Vmaxa na GSA się nie sprawdza :(
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: piątek, 30 października 2009, 06:25 |
|
|
|
Chodzi mi po głowie takie roziązanie bo Lublin jest jak enduro piękna natura ,ale do asfaltu daleko :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: piątek, 30 października 2009, 08:47 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
Ojro pisze: Wypatrzyłem taki komplecik IXS MELBOURNE niestety jak to u nas decyzję muszę podjąć na podstawie zdjęć :cry: .Cena jest fajna bo za komplet ze spodniami 2200 pln.Miał to ktoś w rękach lub na sobie? Dzwoń do Motor-Beskid, aut. Yamaha w Bielsku - oni prowadzą IXS`a tel. 32 214 31 79 p.s. świetne chłopaki - do dogadania. powodzenia
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ogródistyl
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: piątek, 30 października 2009, 09:47 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
CeeL
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: piątek, 30 października 2009, 09:47 |
|
Strona WWW: http://www.bmwmotorradgallery.pl
|
duch07 pisze: Czytałem już temat Twojego ubioru,wiem że masz daleko z Lublina do Berlina ale uważam że jak szukasz to warto sie tam kopnąć.W zasadzie nawet jak nie kupisz RP to w Polo napewno coś znajdziesz i będziesz to mógł od razu przymierzyć. ...... Czyli weź rodzinke,kopsnijcie sie do Polo w Berlinie i wszyscy będą zadowoleni :wink: a po drodze możesz zahaczyć o Tropical Island i wszyscy będą zadowoleni
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: środa, 4 listopada 2009, 20:03 |
|
|
|
Kupiłem :mrgreen: Bardzo dokładnie wykonany komplecik ,ale wszystko wyjasnia napis na metce made in Switzerland ,dawno nie widzialem produktu z poza Chin :mrgreen: Bardzo podobna do RP2 ze smaczków przy szyji zamiast zatrzasków jest magnes i dopinana suwakiem do kurtki maska neoprenowa na twarz z kołnierzem.Zamki YKK nieprzemakalne wszystkie protektory nawet na plecy. 8 kieszeni , 4 otwierane wywietrzniki.Goratex ,kordura teflonowana -wypas .Spodnie jak każde mają wentylacje na zamki 2 kieszenie wszystkie protektory i co najważniejsze 2xl (195cm wzrostu) nie są za krótkie.Nie testowane na moto ,ale polecam obejrzenie bo zaryzyguje stwierdzenie ,że mogą konkurować z RP2 ,ale cena fajniejsza :D kolor w realu jest bardziej męski niż foto( hell grau/anthracyt) na stronie ixs b :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: sobota, 7 listopada 2009, 20:03 |
|
|
|
Niestety mają dla mnie jedną wadę... Jest jedna rozmiarówka, żadnych możliwości dopasowania na długość.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: niedziela, 8 listopada 2009, 18:53 |
|
|
|
Fakt to nie skracanie jeansów :(
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Acent
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: poniedziałek, 9 listopada 2009, 14:14 |
|
|
Ojro pisze: Chodzi mi po głowie takie roziązanie bo Lublin jest jak enduro piękna natura ,ale do asfaltu daleko :mrgreen: Wygląda nieżle.A już myślałem,że skusisz się na ten Berlin i powstanie piękna fotorelacja z podróży :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: poniedziałek, 9 listopada 2009, 15:45 |
|
|
|
Mocno naciskacie na moje relację więc zgrzeszę i napiszę ,że jest kilka na mototuryście mój MT nr 24 :D A do Berlina i tak się wybiorę po rekawiczki :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: wtorek, 10 listopada 2009, 08:11 |
|
|
|
Jak widzisz Duchu podzielam twoje zdanie ,byłem tam od początku ,organizowałem I zlot ,ale póżniej moloch się zrobił...Tu jest elegancko więc nie ma co marudzić :D :D :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
GrzegorzR45
|
Tytuł: Re: Kto jeżdzi w IXS MELBOURNE? Post: wtorek, 10 listopada 2009, 18:38 |
|
|
|
Duchu jak sam nie zrezygnujesz to nie licz na BANA(kasa na prowadzenie MT) Jeszcze sezon (bez zlotu) i jak w przyrodzie organ nie używany zanika . :D :) :D :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |