| Autor |
Wiadomość |
|
leshek
|
Tytuł: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: piątek, 27 listopada 2009, 18:45 |
|
Strona WWW: http://www.leshek.pl
|
Witam, mam na imę Leszek, mieszkam we Wrocławiu. Na forum zaglądam od jakiegoś czasu, a wszystko zaczęło się tak: Ostatnie lata trochę jeździłem offroadowo na 4 kołach... bywało tak: [ img ]albo tak: [ img ]aż pewnego razu w Rumunii: [ img ]zobaczyłem :shock: : [ img ]wcześniej jeździłem tylko żelazem Yamaha DragStar 1100 ale nabrałem ogromnej ochoty na połączenie mojej pasji offroadowej i motocyklowej. Przesiadłem się na KTM Adventure ale to już zupełnie inna bajka :D pozdrawiam forumowiczów Leszek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kaśka
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: piątek, 27 listopada 2009, 18:48 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: piątek, 27 listopada 2009, 19:03 |
|
|
|
Witaj :)
Tak trochę dajesz radę :) gratulacje :)
To na wydmach jest cool :) znam to :) najlepiej jest zsuwać się bokiem...... Na moto jest inaczej, tylko słońce nie ma litości........i "gleba" nie jest taka śliczna :mrgreen:
Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wojtas
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: piątek, 27 listopada 2009, 20:47 |
|
|
Witaj Leszku robi wrażenie :shock: leshek pisze:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ex1
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: piątek, 27 listopada 2009, 21:20 |
|
|
|
mocne wejście - miło cię powitać. fajnie że poznałeś nasz świat..:) i co najlepsze - spodobał Ci się..:D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Motorówka
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: sobota, 28 listopada 2009, 00:37 |
|
|
|
Witaj dzielny bezdrożniku :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: sobota, 28 listopada 2009, 01:04 |
|
|
|
.......
<Bezdrożniku>... jak to czasem nowe słowa tworzą rzeczywistość.... niemal bezwiednie :) brawo :) i :) szacunek :)
:)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
leshek
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: sobota, 28 listopada 2009, 15:46 |
|
|
|
Witam... witam.... :) dziękuję za przyjęcie przez szacowne grono. Testowałem dzisiaj moje umiejętności na poligonie, tak jak sądziłem długa droga zanim opanuję moto na odpowiednim poziomie :) ale i tak było super, 3 gleby w piachu, 1 w błocie :D banan na twarzy i szczęście niepojęte :lol:
pzdr Leshek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wojtas
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: sobota, 28 listopada 2009, 16:22 |
|
|
leshek pisze: tak jak sądziłem długa droga zanim opanuję moto na odpowiednim poziomie :) ale i tak było super, 3 gleby w piachu, 1 w błocie :D KTM 990 ADV to ciekawy wybór jak na motocykl "do nauki jazdy w terenie" :D , ale jak widac po zdjęciach nie należysz do tych co idą na łatwiznę :D Zatem życzę opanowania maszyny ( o ile wogóle można oswoic KTM-a :mrgreen: )
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
leshek
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: sobota, 28 listopada 2009, 17:20 |
|
|
|
KTM ma mi przede wszystkim służyć w dłuższe trasy onroad + lekki offroad (szutry, piachy itp.) ale chce go lepiej poznać w cięższych warunkach aby potem nie mieć zaskoków w trasie gdyby nagle nieoczekiwanie trasa się skończyła :wink: Przez zimę trochę potrenuję w terenie i w 2Q wyskoczę dalej. Marzy mi się Isladia, czytałem relację na naszym forum i kilka innych na advrider.com. Dla mnie to po prostu bajka i cel na pierwsze półrocze. Potem obiorę jakiś ciepły kierunek.
pzdr Leshek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: sobota, 28 listopada 2009, 18:30 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 12 października 2009, 17:48 Posty: 283
|
|
Witam kolejnego nawróconego z armatur do ADV.Z pewnością wiesz ,że chodzenie po bagnach wciąga więc na przestrogi już za póżno :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
leshek
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: sobota, 28 listopada 2009, 18:45 |
|
|
Ojro pisze: Witam kolejnego nawróconego z armatur do ADV.Z pewnością wiesz ,że chodzenie po bagnach wciąga więc na przestrogi już za póżno :mrgreen: Ojro, a czy Ty nie masz w podpisie Vmax1700 :?: przecież to też armatura :lol: :lol: ADV do armatur nie można porównywać, po prostu służą do innych celów :lol: głośne wydechy i niskie obroty też mają swój urok
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: sobota, 28 listopada 2009, 18:56 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 12 października 2009, 17:48 Posty: 283
|
|
Sam odpowiedzialeś dlaczego są dwa :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Srebrzanka
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: czwartek, 3 grudnia 2009, 11:18 |
|
|
|
Witam człeka z charakterem.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
leshek
|
Tytuł: Re: Leshek z Wrocławia ...Witam na forum Post: piątek, 4 grudnia 2009, 22:21 |
|
|
Srebrzanka pisze: Witam człeka z charakterem. ... czytaj oszołoma taplającego się w błotku :wink: :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |