| Autor |
Wiadomość |
|
Sikorp
|
Tytuł: Re: Czy znacie swoją ololicę ? Post: czwartek, 10 grudnia 2009, 17:57 |
|
|
|
Masz chłopie pióro :wink: A na serio fajnie uchwyciłeś temat i atmosferę. Jako człowiek miastowy jeszcze bardziej tęsknię do takich miejsc niż Ty. Masz w sumie fart, że dobrze pamiętasz jak było a i jeszcze sporo Ci z tego pozostało i to pod nosem. Ja muszę kawał przejechać żeby wyjechać z aglomeracji miasta, stali i betonu. Po drodze są tylko enklawy ... choć tutaj każdy ich kilka już zna i z lubością odwiedza. Tylko czasem żal tam cisze budzić rykiem z tłumika :? Pewnie ROB się dołączy z podobnymi wrażeniami ze swojej okolicy którą cal po cal zwiedza na swoim Lc4 :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rrolek
|
Tytuł: Re: Czy znacie swoją ololicę ? Post: czwartek, 10 grudnia 2009, 18:34 |
|
|
|
Witajcie.
Nie wpadaj w melancholię GSX. Przecież jeszcze trochę i też odejdziemy na dobre. Z tym wszystkim o czym piszesz i jeszcze z wieloma innymi rzeczami. Nasze dzieci widzą już inny świat i jest im z tym dobrze. Kiedyś również zorientują się że wszystko się zmienia i oby miały choćby tyle czasu na refleksje co nasze pokolenie. A póki co pijmy to wszystko do dna.
Pozdr rr
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tarna
|
Tytuł: Re: Czy znacie swoją ololicę ? Post: czwartek, 10 grudnia 2009, 19:02 |
|
Strona WWW: http://www.tarna.pl
|
|
Tym razem muszę się z Tobą zgodzić GSX :wink: ja staram się poznawać moją okolicę i wszystkie te miejsca, w których nie byłem, a bardzo zawsze chciałem. Zadziwia mnie czasami że tu za nasypem takie fajne miejsca :-) Chęć poznawania okolicy zdeterminowała również zmianę motocykla bo nie wszędzie mogłem się dostać :-) teraz myślę o tym aby w przyszłym sezonie już nie wracać na noc do domu, po całodziennych poszukiwaniach, bo szkoda czasu. :-) Świat się zmienia, dobrze aby umieć dostrzegać pozytywne strony tego nowego (innego) a nie tylko rozpamiętywać „stare dobre czasy”. Wiem że jest to trudne, ale myślę że wykonalne. :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Czy znacie swoją ololicę ? Post: czwartek, 10 grudnia 2009, 23:07 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|
|
GSX . Ales zasial w mnie nostalgie.. Czesto wspominam miejsce w ktorym sie wychowalem i podroze do dziadkow w wielkopolsce.. Nawet dzis mnie nachodza mysli ..aby wyslac motocykl do Polski o odwiedzic stare miejsca ..
Cholera ..namieszales chlopie ..namieszales .
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Motorówka
|
Tytuł: Re: Czy znacie swoją ololicę ? Post: piątek, 11 grudnia 2009, 02:05 |
|
|
|
Beemer a po co Ty chcesz moto do Polski wysyłać? :D :roll: Coś Ci tu przecież znajdziemy na dwóch kółkach :D :D :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Czy znacie swoją ololicę ? Post: piątek, 11 grudnia 2009, 02:40 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|