| Autor |
Wiadomość |
|
Agnes
|
Tytuł: Coraz bliżej Święta...! Post: wtorek, 15 grudnia 2009, 19:50 |
|
|
Coraz bliżej Święta...! Coraz bliżej Święta...! Coraz bliżej Nas..! ______________ _/\_ ______________ > _< ___________o`* o.@*o`. __________.' '*Q o *o@ __________( () o*o* @ o'. _________.-' o *0_Q.-'-;*o) _________.' 0 Q @0@ ()* `-. ________* @ o*o @. ‘Q * o ) _______o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _______.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _______*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’ a po Świętach bliżej lato :))))
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdvHP2rider
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: wtorek, 15 grudnia 2009, 22:04 |
|
Strona WWW: http://www.holan.pl
|
|
dzięki Agnes za piękną choinkę na forum od razu zrobiło się świątecznie ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: środa, 16 grudnia 2009, 09:29 |
|
|
|
H-D synonimem 'złego' motocyklisty ? buahahahahaaha ;)
A choineczka fajna...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: środa, 16 grudnia 2009, 11:30 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 12 października 2009, 17:48 Posty: 283
|
|
choinka ładna ,ale przecież to tylko weekend z choinką. Jak ja nie lubię tego weekendu hipokryzji w gronie rodzinnym :shock:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
GrzegorzR45
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: środa, 16 grudnia 2009, 13:31 |
|
|
|
Każdy ma taką rodzinę na jaką zasłużył. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ALE TO TAK NA MARGINESIE. No to może w tym temacie : :D :D :D :D :D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA TYM CO WIERZĄ I TYM CO NIE . WIELE PRZYGÓD WYPADÓW NA MOTOCYKLACH I WYROZUMIAŁOŚCI OD NASZYCH NAJBLIŻSZYCH BY AKCEPTOWALI NASZE PASJE. SKŁADA GRZEGORZ R45
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: środa, 16 grudnia 2009, 13:36 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 12 października 2009, 17:48 Posty: 283
|
GrzegorzR45 pisze: Każdy ma taką rodzinę na jaką zasłużył. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/b][/color] Mój teść był w pakiecie z żoną jak tobie udało się zawrzeć bez pakietu to zazdroszczę :D Na szczęśćie z żony i jej 2 letniej kopi jestem bardzo zadowolony z tych gratisów już mniej ,ale to tylko weekend jakoś wytrzymam ,może w garażu? :D :D :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: czwartek, 17 grudnia 2009, 13:46 |
|
|
|
w duszy z choinką - ja chcę żeby mnie taki Mikołaj nawiedził ze swym zaprzęgiem... najs!! :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kaśka
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: piątek, 18 grudnia 2009, 14:05 |
|
|
|
A ja złożę Wam życzenia....
Życzę Wam, aby zawsze otaczała Was dobroć i miłość i abyście umieli to także okazywać innym. Życzę wam również, aby w nawet najbardziej pochmurny dzień w Waszych sercach panował uśmiech, a w oczach był blask słońca. I aby żelazne zdrowie pozwoliło Wam realizować marzenia swoje i innych.
WESOŁYCH ŚWIĄT I NAJLEPSZEGO NOWEGO ROKU
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdvHP2rider
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: sobota, 19 grudnia 2009, 03:01 |
|
Strona WWW: http://www.holan.pl
|
|
piękne życzenia, za które w imieniu swoim i mam nadzieję pozostałych forumowiczów dziękuję życząc autorce spełnienia wszystkich marzeń ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ramires
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: sobota, 19 grudnia 2009, 11:03 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
sebol
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: wtorek, 22 grudnia 2009, 13:05 |
|
|
|
Życzę Wszystkim zdrowych Wesołych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie oraz Szczęśliwego Nowego Roku :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: wtorek, 22 grudnia 2009, 13:28 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
|
Wszystkiego dobrego, zdrowych i spokojnych świąt - a w nowym roku - nowych planów motocyklowych :wink:
p.s. piękna kolęda Czaruś :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
piter
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: wtorek, 22 grudnia 2009, 15:43 |
|
|
|
Życzę Wszystkim zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Spełnienia marzeń, realizacji wszystkich planów w nadchodzącym Nowym 2010 Roku, a przede wszystkim tyle lądowań co startów. :)
Składa: PiotrAs
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Agnes
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: wtorek, 22 grudnia 2009, 23:05 |
|
|
|
W ten Wigilijny dzień zaśnieżony kiedy w Kościele uderzą dzwony przyjmijcie kochani bracia i siostry MOTOCYKLIŚCI życzenia radości a w Nowym Roku,pogody ducha , słonecznych dni ,pięknych tras ,przyjaznych kierowców i jak obyczaj stary każe zdrowia, szczęścia i pomyślności! _____¤__________________/\ _☆______████___★____< ✰ > ______██████__________\/ ____████████_________ ▓ ____██████▓▓▓__☆_ _▓Q▓ _____██▓▓▓████____ ▓*o* ▓ _____▓▓████████___ ▓0*Q▓ _____██████░░░░|__▓Q0@()▓ ____████░░░░/●░░|_▓()*o*Q▓ ____██░░░/●░░░░░|_____▓ _____█░░░░░◘◘░▓▓_____▓ _▓___|░░░░░\_/▓▓▒▒░░░░| _▓▓____▓▓_▓▓▓▓▒▒░░░░░░| _▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░░░░| ▓▓▓▓▓▓▓▒░░▒▒▒▒▒░░░░| ▓▓▓▓▓▒▒▒█░░▒▒▒▒▒ _▓▓▓__▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒ _____▒▒▒▒▒█░░▒▒▒▒ ____▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░| ___▒▒▒▒▒▒▒▒▒█░░░░░| _▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░| __▒▒▒▒▒▒|░░░░░░░░░░| ___▒|░░░░░░░░░░░░░| ______|░░░░░░░░░░| _______|░░░░░░░|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wo
|
Tytuł: Re: Coraz bliżej Święta...! Post: środa, 23 grudnia 2009, 02:02 |
|
|
Ojro pisze: GrzegorzR45 pisze: Każdy ma taką rodzinę na jaką zasłużył. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/b][/color] Mój teść był w pakiecie z żoną jak tobie udało się zawrzeć bez pakietu to zazdroszczę :D Na szczęśćie z żony i jej 2 letniej kopi jestem bardzo zadowolony z tych gratisów już mniej ,ale to tylko weekend jakoś wytrzymam ,może w garażu? :D :D :D Spoko Ojro, przecież się nie spinasz :) Jak juz się zamkniesz w tym garażu, zapuść sobie jakiś stary clip z czasów, gdy jeszcze Ci się podobały Święta, np. proszszsz.... http://www.youtube.com/watch?v=TBY4it36hVoPS. Gdyby link nie palił, niech ktoś poprawi łaskawie, grazie!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |