| Autor |
Wiadomość |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 20:38 |
|
|
|
Dobra jak w temacie: tylko na serio: ;)
Spowiadać się kto jest uzależniony lub prawie uzależnioy od tego forum, mam na myśli że sprawdza nowe wpisy tak często jak swoją pocztę :) A jak jest komunikat: "przerwa techniczna" to czuje dziwne uczucie: "kur... co jest no!?!?!?" I do tego kobita z tyłu krzyczy: "tej! weź idź wyciągnij naczynia ze zmywarki a nie ciągle siedzisz na advrider.pl i klepiesz bzdury z kumplami...." albo "ciągle tylko advrider i advrider.... A ja to co?????" :lol: :lol: :lol: :lol:
EX: ty się nie wypowiadaj bo ilość Twoich wpisów mówi sama za siebie :) (żarcik)
Pozdrawiam Kuba
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ramires
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 20:45 |
|
|
kuba_astr pisze: Dobra jak w temacie: tylko na serio: ;)
Spowiadać się kto jest uzależniony lub prawie uzależnioy od tego forum, mam na myśli że sprawdza nowe wpisy tak często jak swoją pocztę :) A jak jest komunikat: "przerwa techniczna" to czuje dziwne uczucie: "...... co jest no!?!?!?" I do tego kobita z tyłu krzyczy: "tej! weź idź wyciągnij naczynia ze zmywarki a nie ciągle siedzisz na advrider.pl i klepiesz bzdury z kumplami...." albo "ciągle tylko advrider i advrider.... A ja to co?????" :lol: :lol: :lol: :lol:
EX: ty się nie wypowiadaj bo ilość Twoich wpisów mówi sama za siebie :) (żarcik)
Ja się tylko wq..am jak jest przerwa i nie mogę przestudiować całego działu Orange :) Ostatnio LC8 mi bliższe niż AT ze względu na to co robię, a że decycja (co prawda nie będzie to prędko) co do drugiego moto już zapadła - LC8 - jeszcze nie wiem czy SE czy ADV, ale ze wskazaniem tego drugiego bardziej - to przeglądanie informacji o przerwie technicznej mocno mnie ... no wiecie .. ;) Relacje na TYM forum zapoczątkowały mojego bakcyla do ponownego powrotu na moto - miałem zawsze za mało kasy albo determinacji, aby kupic. Teraz gdy już mam to ciągle się uczę :) Zarówno advrider.pl, jak i africatwin.com.pl są "moim wirtualnym domem" więc jak tylko jestem przed kompem sprawdzam co chwilkę co ciekawego napisali inni :) Można to nazwać nałogiem :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 20:48 |
|
|
|
Nieźle Ramires! O to mi chodziło :) Co na to inni?? Dawać nie bać się!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdvHP2rider
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:04 |
|
Strona WWW: http://www.holan.pl
|
|
ja chyba pójdę się na to leczyć
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:06 |
|
|
AdvHP2rider pisze: ja chyba pójdę się na to leczyć Tomek ale dzięki temu nie popchnąłeś HP2 w ręce dzikiego NRDowca...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
koziarz
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:07 |
|
|
|
no dobra przyznaje się :mrgreen: :oops:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:07 |
|
|
kuba_astr pisze: AdvHP2rider pisze: ja chyba pójdę się na to leczyć Tomek ale dzięki temu nie popchnąłeś HP2 w ręce dzikiego NRDowca... Jeszcze... :roll:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdvHP2rider
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:11 |
|
Strona WWW: http://www.holan.pl
|
|
Bo nie mam czasu zamieścić ogłoszenia na ebayu skoro ciagle siedzę na forum
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:24 |
|
|
AdvHP2rider pisze: Bo nie mam czasu zamieścić ogłoszenia na ebayu skoro ciagle siedzę na forum Każde wytłumaczenie jest poprawne w tym przypadku... :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gregori
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:28 |
|
|
|
A ja lubię gdy oczy odpoczywają przy ciemnym tle :P :P
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:32 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|
|
Mnie to chyba admin tego forum to zrobil przysluge ..chyba na sile staral sie wyleczyc
Z chwila kiedy nie dostaje powiadomien o PM i watkach na e-mail Zadziej tutaj zagladam ..No tylko jedynie kiedy siedze w domu ... Kilka miesiecy temu bylo zupelnie inaczej ..wiadomosci przychodzily jedna za druga na komore. Nie moglem sie powstrzymac..Nawet przerywalem prace .:-))))
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:33 |
|
|
gregori pisze: A ja lubię gdy oczy odpoczywają przy ciemnym tle :P :P Przy ciemnym tle to raczej wysiadają, no ale tu mamy prawie ciemne tło a prawie robi różnicę :) Wiele poszło mieczy w boju o kolorystykę forum i widać wszyscy się już przyzwyczaili... ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:34 |
|
|
beemer pisze: Mnie to chyba admin tego forum to zrobil przysluge ..chyba na sile staral sie wyleczyc
Z chwila kiedy nie dostaje powiadomien o PM i watkach na e-mail Zadziej tutaj zagladam ..No tylko jedynie kiedy siedze w domu ... Kilka miesiecy temu bylo zupelnie inaczej ..wiadomosci przychodzily jedna za druga na komore. Nie moglem sie powstrzymac..Nawet przerywalem prace .:-)))) Beemer 1601 postów akurat to potwierdza... :) Jesteśmy uzależnieni i tyle.... :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:42 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|
|
hahahaha Ale jaja
Wlasnie otrzymalem powiadomienie na e-mail o tym watku ..
hahahahaha\
Dziwny jest ten Swiat .:-)))))))
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
jankes
|
Tytuł: Re: Uzależnienie od forum advrider.pl Post: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:43 |
|
|
|
a ja nie mam zmywarki:):):):):)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |