| Autor |
Wiadomość |
|
lemy
|
Tytuł: Jawor się kłania. Post: czwartek, 28 stycznia 2010, 20:20 |
|
|
|
Cześć Grześ z Jawora, w siodle od 11 roku życia z przerwami, ksywa Lemy, moto - Cb 1300. Jestem fanem V-ek a latam rzędówką. Jedyne co mnie usprawiedliwia to że cebula ma "dół" jak V-ka. Mam nadzieję że znajdę tutaj kompanów do podróży i pomysły na wspólne wypady.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Jawor się kłania. Post: czwartek, 28 stycznia 2010, 20:34 |
|
|
|
Witaj!
Wiele razy przejeżdżałem przez Jawor lecąc do Karpacza i zawsze przypomina się piosenka... Jawor Jawor jaworowi ludzie co wy tu robicie, budujemy mosty dla pana starosty... heh :shock:
Pozdrawiam, pochwal się maszynką ja zawsze twierdzę że jak rząd-4 to tylko Honda... ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Jawor się kłania. Post: czwartek, 28 stycznia 2010, 20:59 |
|
|
|
Witam :)
Aż wstyd że nie wiem gdzie jest Jawor... Ale z różnych powodów, bardzo niezależnych od mojej osoby, zmieniłem motocyklowe plany na ten rok, nie pojadę do Norwegi, i nie pojadę na Islandię, nie pojadę zobaczyć bajkowego Tybetu..... Ale mam ambitny plan pokazać mojej "Beacie" polski kraj, mazowieckie wierzby, wolę co ma być żelazna, albo żelazowa......, i jeszcze kilka ciekawych miejsc, gdzie już dawno powinienem być..... Poznałem kawałek Europy, i mam kaca że nie widziałem piękna Polski... Postaram się to zmienić :)
Pozdrawiam :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
lemy
|
Tytuł: Re: Jawor się kłania. Post: czwartek, 28 stycznia 2010, 21:16 |
|
|
|
Cześć; Jawor to miasto w dolnośląskim. Niedaleko Legnicy i Wrocławia. Kraina wygasłych wulkanów. Krajowa 3 leci tędy, a do A4 jest 15 km. Co do Polski to już dawno stwierdziłem, że jest u nas w kraju tak dużo ciekawych miejsc, że trudno wszystkie w ciągu życia zobaczyć. Ja jeszcze nigdy nie byłem w Bieszczadach, a zawsze polecam Mazury. Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rockride
|
Tytuł: Re: Jawor się kłania. Post: czwartek, 28 stycznia 2010, 23:09 |
|
|
|
Witam,.! Pozdr. z Kotliny Kłodzkiej,..! CB 1300 to piekny klasyk,...w ten silnik to moge gapic sie godzinami,..a jeszcze dłużej w te stare "powietrzne" rzędowe czwórki z poczatku lat 80-tych czy 70-tych,..piekna sprawa....
Pozdr.!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MaRP
|
Tytuł: Re: Jawor się kłania. Post: piątek, 29 stycznia 2010, 09:46 |
|
|