| Autor |
Wiadomość |
|
Zaendurzony
|
Tytuł: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: sobota, 6 lutego 2010, 10:43 |
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam serdecznie. Mam na imię Robert, pochodzę z Dąbrowy Górniczej. Ujeżdźam Ktm'a exc 530 , uprawiam przeprawowe enduro, jazdę na azymut lub po prostu turystykę offroadową. Ten sport zmienił moje życie, daje mi to, czego do tej pory nie odkryłem: maxymalną adrenalinę, totalny wysiłek fizyczny, możliwość docierania do wielu przepieknych miejsc, mnóstwo przygód..z resztą sami wiecie. Chętnie nawiążę kontakt z forumowiczami z moich okolic, aby organizować wspólne wyprawy. Pozdrawiam wszystkich zaendurzonych! :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdvHP2rider
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: niedziela, 7 lutego 2010, 23:01 |
|
Strona WWW: http://www.holan.pl
|
|
i bądź pozdrowion, ps. dobra maszyna na takie eskapady
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Zaendurzony
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: poniedziałek, 8 lutego 2010, 10:15 |
|
|
|
Witam. Dzieki za odpoweidź, myslałem, ze już nikt się ze mną nie przywita :cry: Pozdrawiam Cię serdecznie, mam nadzieję, że kiedys się spotamy na bezdrożach.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Świerzy ...
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: poniedziałek, 8 lutego 2010, 12:05 |
|
|
Zaendurzony pisze: myslałem, ze już nikt się ze mną nie przywita I ja cie witam :D jednocześnie , dziękuje za pozdrowienia :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Zaendurzony
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: środa, 10 lutego 2010, 11:08 |
|
|
|
Chciałem Ci "Duchu" tylko odpowiedzieć, że jestem rodowitym Ślązakiem, urodziłem się w Chorzowie, jednak życie zmusiło mnie do emigracji "za granicę". Jakoś da się żyć, tylko codzienne przekraczanie granicy w drodze do pracy jest uciążliwe. :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: środa, 10 lutego 2010, 13:47 |
|
|
duch pisze: reszta goroli i tak nie kuma o co biega O przepraszam, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora ;) ... rodzina mojej żony z tego samego powodu woli 20 km do marketu do Katowic jechać niż 5 km do Dąbrowy. Granica trudna rzecz ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
es_kol_ta
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: środa, 10 lutego 2010, 14:22 |
|
Strona WWW: http://www.youtube.com/ajbidikej
|
|
witam witam
Ja z Sosnowca ( Kazimierz ) , ale obecnie na emigracji (devon, UK)- moze kiedys sie to zmieni to polatamy razem , wstepnie wpadne do Stolycy Zaglebia pod koniec maja.
A skad z DG jestes ?
Pewnie duzo smigasz po bledowskiej aj ?
PZDR Dom
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: środa, 10 lutego 2010, 15:29 |
|
|
|
duchu o tym przy wódce trzeba rozmawiać... ;) będzie okazja jeszcze ...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Srebrzanka
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: środa, 10 lutego 2010, 16:45 |
|
|
|
Połówki z Wami na odległść nie zrobię, ale Zaendurzonego ciepło (w te mrozy) z Sopotu powitam.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Zaendurzony
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: czwartek, 11 lutego 2010, 13:27 |
|
|
|
Jeszcze raz wszystkim serdecznie dzięki za powitanie i pozdrowienia.
Duchu , mosz racja, że ino my hanysy czujymy ło co w tym wszystkim idzie. Ale do tematu cza podchodzić z dystansem, a najlepi o tym pogodac przy halbie.
Suchejcie ino, słowo "gorol" wcale nie jest obraźliwe tak samo jak "hanys" Najważniejsze, że wszystkich łączy wspólna pasja do endurzenia!!!
Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Paweł
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: czwartek, 11 lutego 2010, 14:44 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Zaendurzony
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich serdecznie z Dąbrowy Post: niedziela, 14 marca 2010, 17:22 |
|
|
|
Witam Duchu! Mogłbyś mi napisać coś, jako początkującemu forumowiczowi, na temat tego zloty adv w Morsku? Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |