|
| Autor |
Wiadomość |
|
NEMO GS
|
Tytuł: Kask BMW SYSTEM 5 - proszę o opinie Post: wtorek, 16 marca 2010, 13:33 |
|
|
|
Jak w temacie - przymierzam się do kupna tego kasku - wiem, że nie ma blendy, ale to mi akurat nie przeszkadza - w kasku, który mam i tak jej nie używam...
Chodzi mi o ogólne wrażenia z użytkowania - wygoda, parowanie, słabe - mocne strony itd..
Widziałem, że niektórzy z Was mieli te kaski i zmieniają na model 6 - dlatego, że ma blendę, czy dlatego, żeby mieć nowszy model..?- miałem w ręce i na głowie ten nowszy model i starszy 5 wydaje mi się lepiej zrobiony...
Z góry dziękuję
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
NEMO GS
|
Tytuł: Re: Kask BMW SYSTEM 5 - proszę o opinie Post: wtorek, 23 marca 2010, 19:41 |
|
|
|
Witam
Jako, że chyba nikt nie ma tego kasku lub nie chciał podzielić się ze mną opinią na jego temat, zakupiłem go ''w ciemno''.
Jak na razie wrażenia pozytywne, kolor MAGNESIUM MATT (dość fajny wg mnie), w porównaniu do Airoha, którego miałem wcześniej trochę lepiej trzyma się na głowie. Jedyna rzecz do której nie mogę się przyzwyczaić, to to że ściska trochę policzki, ale może się ułoży...
Sam zadałem pytanie, sam sobie na nie odpowiedziałem i jest git!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |