| Autor |
Wiadomość |
|
newbie007
|
Tytuł: Witam z poludniowej Wielkopolski Post: czwartek, 22 kwietnia 2010, 13:10 |
|
|
|
Witajcie,
Z tej strony Wojtek z południowej Wielkopolski (Ostrzeszów). Do tej pory podróżowałem po świecie dość dużo, ale niestety w większości bez motocykla (wyjątek do zachodnie wybrzeże USA). Mam nadzieję to jednak zmienić. Latam na KLR, wiec jeśli jest tu ktoś z moich okolic (ew. Kalisz, Wrocław) na podobnym sprzęcie to niech się odezwie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
piotrek
|
Tytuł: Re: Witam z poludniowej Wielkopolski Post: czwartek, 22 kwietnia 2010, 14:45 |
|
|
|
Witam ziomka, Mieszkam za Grabowem (kierunek Błaszki), więc rzut mokrym beretem. Śmigam na v-strom 1000.
Pozdro
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Motorówka
|
Tytuł: Re: Witam z poludniowej Wielkopolski Post: piątek, 23 kwietnia 2010, 00:03 |
|
|
|
Cześć, witam z Wrocławia, to też rzut beretem, tylko większym :lol: Może na zlot Gór Kocich przyjedziesz? Poznasz wrocławską ekipę :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
newbie007
|
Tytuł: Re: Witam z poludniowej Wielkopolski Post: piątek, 23 kwietnia 2010, 09:34 |
|
|
|
Dzieki za powitanie!
Do Grabowa niedaleko. Zreszta Wroclaw tak samo. O Zlocie Kocich Gor czytalem - postaram sie pojawic. Szkoda tylko,ze asfaltowy ;)
Bedzie mocna ekipa z ADV?
Ps. Oświećcie mnie prosze. Czemu nie mam nigdzie buttona do wyslania PM do innych uzyszkodnikow?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |