| Autor |
Wiadomość |
|
bugi
|
Tytuł: Witam wszystkich !! Post: piątek, 7 maja 2010, 19:08 |
|
|
|
Witam, Mam na imię Boguś. Moje doświadczenia z jednośladami napędzanymi silnikiem spalinowym zaczynają się od skutera kymco Super 9. Po dwóch sezonach jazdy skuterem, bieżący sezon rozpocząłem przygodą z BMW F800 GS.
W najbliższym czasie planuję wziąć udział w kursie doszkalającym u Tomka Kulika, ponieważ pierwszy kontakt z motocyklem delikatnie mówiąc przeraził mnie. Co prawda po przejechaniu kilkuset kilometrów trochę pewniej się czuję to jednak praktyczne rady zawsze się przydadzą.
Co do praktycznych rad, to pewnie będę podpytywał na forum o akcesoria turystyczne, przygotowania do wypraw motocyklowych i może wkręcę się na jakiś wspólny wyjazd.
Motocykl planuję użytkować w mieście , wyprawach turystycznych nie stroniąc od szutrów i lekkich offroad-ów.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich !! Post: piątek, 7 maja 2010, 19:13 |
|
|
|
Witaj Boguś :) Trafiłeś ....
Rozgość się - trafisz na pewno do działu małych GS-ów oraz działu Mazowieckie, gdzie umawiamy się na spotkanka cotygodniowe oraz na wypady.
Baw się dobrze.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
koziarz
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich !! Post: sobota, 8 maja 2010, 09:30 |
|
|
|
Witaj baw sie dobrze i kolejna 800-tka :mrgreen:
P.S. Mario widze, że statystyki nam rosną
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gregori
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich !! Post: środa, 12 maja 2010, 13:56 |
|
|
|
Boguś- Tylko nie daj się sprowokować :mrgreen: :mrgreen: ( przepraszam nie mogłem się powstrzymać :oops: Pozdrawiam wielu km. jazdy życzę, asfaltem i off. 8)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |