|
| Autor |
Wiadomość |
|
dimal
|
Tytuł: Cześć z Marek Post: poniedziałek, 10 maja 2010, 08:36 |
|
|
|
Witam wszystkich! Mam na imię Dima, śmigam czerwonym DR Bigiem, jestem z Marek pod Warszawą. Postanowiłem w końcu się przywitać i przedstawić, bo już od jakiegoś czasu jestem zalogowany na forum oraz z kilkoma osobami się spotkałem. Pozdrawiam rodzinkę na GSach i kolegę na Varadero spotkanych na kempingu w Giżycku w majówkę oraz ekipę z sobotniego latania nad Bugiem :) Motocyklem jeżdże dopiero od roku czasu, Big to pierwsze moto, początki były ciężkie :shock: ale się nie poddaje i coraz bardziej wyczuwam to monstrum i się przekonuję że to właśnie ten sprzęt :) Podoba mi się turystyka motocyklowa, no i śmiganie w terenie też, no ale ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć :shock: :lol: No już pierwsza dłuższa podróż za mną - 3 dniowa objazdówa Mazur, 800 km - bunkry, zamki i tp. asfaltem ale chyba wolę szutry i przyrodę :) Jeszcze na ten sezon mam zaplanowane parę wycieczek i jedną poważniejszą wyprawę.. Mam nadzieje że Bigos mnie nie zawiedzie 8) PozDR. Dima
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Hellriser
|
Tytuł: Re: Cześć z Marek Post: poniedziałek, 10 maja 2010, 08:47 |
|
|
|
Witaj, Miło było polatać w sobotę, błotko ładnie ogarniałeś ;) Pozdrawiam Maciek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuno_neckar
|
Tytuł: Re: Cześć z Marek Post: poniedziałek, 10 maja 2010, 20:56 |
|
|
|
Witam, Ale jak na roczne doświadczenie to nieźle dawałeś radę (w sobotę). Byłem przekonany, że jeździsz znacznie dłużej.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |