| Autor |
Wiadomość |
|
everybike
|
Tytuł: kolejny wita z Łodzi Post: wtorek, 8 czerwca 2010, 10:26 |
|
|
|
Cześć
Na moto od zeszłego sezonu ( chociaż od dzieciństwa simson się przewijał ) - BMW F650 . Szybko jednak okazało się co chodzi i już jest Africa 8)
Jeśli chodzi o podróże to sporo do tej pory rowerem : Min. z sakwami : Krym-prom do Stambułu-Bułgaria-Rumunia -2008 Zakarpacie,Transylwania,Węgry,Słowacja-2004 A na lekko to nasze góry,słowackie,czeskie,Teneryfa, . Lubie też rajdy na orientacje - kilka występów na Harpaganie i Odyseji . Poza rowerem główną role również góry odgrywają - wspinaczka skalna i zimowa......i tu właśnie wpisuję swój najbliższy projekt . Razem z Bogusią jedziemy z końcem czerwca/początkiem lipca w Kaukaz z zamiarem ok.10 dni akcji górskiej . Na celu mamy Doline Bezingi - Kosztan-Tau i Dych-Tau + sporo obitych dróg sportowych w samej dolinie oraz Elbrus . Zawitamy też na Krym(w drodze powrotnej) - kilka stopionych w słońcu ogródków skalnych , z którymi nie zetknąłem się jeszcze mimo dwóch wizyt w tym rejonie Ukrainy. Póki co szukam pompy paliwa na zapas , regler już jedzie :) i czekam na wizę rosyjską . pozdrawiam serdecznie everybike
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mmax
|
Tytuł: Re: kolejny wita z Łodzi Post: wtorek, 8 czerwca 2010, 12:06 |
|
|
|
no to do zobaczenia na Ukrainie! pozdrawia również łodziak.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
everybike
|
Tytuł: Re: kolejny wita z Łodzi Post: wtorek, 8 czerwca 2010, 12:22 |
|
|
|
Tak mi się właśnie wydaje( po obejrzeniu Twoich fotek na picassie ) ,że byłeś na konkursie sprawnościowym PŁ .... Ja byłem czerwonym F650 , pytałem Cię o radio :lol:
pozdro
ps. Jak uda mi się na 26 czerwca zebrać z wyjazdem ( sprawy na uczelni :wink: ) to może wystartujemy razem ?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kinioo
|
Tytuł: Re: kolejny wita z Łodzi Post: wtorek, 8 czerwca 2010, 12:37 |
|
|
|
siemanko! Teraz tez dwa kolka tyle ze z silnikiem
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ćwiru
|
Tytuł: Re: kolejny wita z Łodzi Post: wtorek, 8 czerwca 2010, 14:48 |
|
|
|
Witam Łodziaka, u mnie Afri również jest w planie i powoli dochodzi do skutku, może będzie jeszcze przed wakacjami :mrgreen: Wspinasz się na ścianie AKG? Może kiedyś bujniemy się razem w skały na Afrach :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
everybike
|
Tytuł: Re: kolejny wita z Łodzi Post: wtorek, 8 czerwca 2010, 16:35 |
|
|
|
W czwartki na AKG bywałem na 17 w ramach sekcji,ale teraz już się skończyły zajęcia. Na strato najczęściej wtorki , czwartki.
W skałach już nawet byłem na moto w tym sezonie , przy okazji zajrzałem na Jasną Górę bo to był właśnie weekend gwiaździstego zlotu :) Jest gdzie pośmigać na Jurze , oj jest :P
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
tekus
|
Tytuł: Re: kolejny wita z Łodzi Post: wtorek, 8 czerwca 2010, 20:11 |
|
Strona WWW: http://tekus.net
|
|
Siemka. Na harpaganach to pewnie nie raz się mijaliśmy :) No no łódzki team się powiększa.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mmax
|
Tytuł: Re: kolejny wita z Łodzi Post: wtorek, 8 czerwca 2010, 22:49 |
|
|
|
Pamiętam teraz, pamiętam. Dobrze zrobiłeś z wymianą na afrykę. Co do Ukrainy to pogadamy...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
panzer
|
Tytuł: Re: kolejny wita z Łodzi Post: środa, 16 czerwca 2010, 10:39 |
|
|
Cytuj: Tak mi się właśnie wydaje( po obejrzeniu Twoich fotek na picassie ) ,że byłeś na konkursie sprawnościowym PŁ .... Ja byłem czerwonym F650 , pytałem Cię o radio :lol: Przewitalem sie to juz moge komentowac... My sie znamy bo tez bylem na konkursie czerwonym F650, nawet sie zamienialismy motorkami. Calkiem fajnie chodzil ten twoj, szkoda ze sprzedales ale godna zamiana. Tez bede o czyms mocniejszym myslal w nastepnym sezonie. Druga kwestia, widze ze jest tu mocna Łódzka ekipa wspinaczkowo-motocyklowo-podroznicza. Tez bylem juz w tym roku na jurze motorem. A o ile dobrze sie domyslam kolega Cwir tez chodzi na AKG i jest naprawde dobry w te klocki. No coz... moze kiedys jakis wpolny wypad na jure uzgodnimy Pozdro
Ostatnio zmieniony środa, 16 czerwca 2010, 15:41 przez panzer, łącznie zmieniany 2 razy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ćwiru
|
Tytuł: Re: kolejny wita z Łodzi Post: środa, 16 czerwca 2010, 13:08 |
|
|
|