rrolek pisze:
Ciekawe czy jest możliwość zamocowania mydelniczki i wieszaka na ręcznik. No co? może się przydać po walce w błocie. :wink:
P.S. Nie twierdzę że rzecz jest do pupy, ale te wszystkie marketingowe opcje mnie rozwalają po prostu.
rrolek, jedni jadą do Azji na MZkach czy innych Jawkach a inni na wypasionych GS 1200 Adv, które mają dodatkowe 50kg od Touratecha, Wunderlicha, etc... I gra gitara. Najważniejsze to mieć fun z jazdy, zobaczyć coś innego niż zwykle, pojechać inną drogą niż zawsze, itd...
Na moje turystyczno - wyprawowe moto wybrałem 690 E i mam w du..e, że trochę trzęsie, że wieje, że twarda kanapa i mały zbiornik. Mógłbym jechać i spakować się w plecak Polsportu ze stelażem z lat '80, niebieską torbę z Ikea, albo worki od śmieci, ale wolę mieć sakwy, GPS i gniazdo zapalniczki. I jeśli za jak to nazywasz "marketingową opcję" mam zapłacić 45$ czyli nie więcej niż 150 PLN (+przesyłka) to mam z tego wielką frajdę. Jestem zadowolony, że to znalazłem, będę zadowolony jak będę czekał na przesyłkę, będę zadowolony jak będę to sobie montował i za każdym razem, gdy będę odpalał moto. Mi to pasuje. Jeśli komuś to również pasuje to proszę na PW bo w przyszły piątek będę składał zamówienie :)