Przy okazji poszukiwania kamery na moto znalazłem taki parareklamowy film kamer Go Pro (świetne kamery, niestety drogawe) z Base Jumpingiem w tle: http://www.youtube.com/watch?v=mRzhBkZNQFI
Zaciekawiło mnie to jakiś czas temu, poszukałem odpowiedzi na swoje "też tak chce" trzeba wykonać minimum 1000 skoków z samolotu, potem można bawić się w coś takiego. :(
SoD pisze:
Zaciekawiło mnie to jakiś czas temu, poszukałem odpowiedzi na swoje "też tak chce" trzeba wykonać minimum 1000 skoków z samolotu, potem można bawić się w coś takiego. :(
Przy tej ilości skoków, śmiertelność lub trwałe kalectwo oscyluje w okolicach 25%, było niedawno w TV.
1000 skoków to tak samo mało. Wszystko jest względne. Jak komuś brakuje adrenaliny lub jest znudzony życiem to niech skacze. Tak jak napisał kolega wcześniej, przy skokach BASE jest bardzo duża szansa że zrobisz sobie kuku, nie wspomne już o "wiewiórkach".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość