| Autor |
Wiadomość |
|
Marian71
|
Tytuł: Cześć i czołem! Post: poniedziałek, 4 kwietnia 2011, 22:47 |
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie. Na razie co prawda sprzęt mało "adventure", bo póki co Yamaha XJ 600, ale przymierzam się do zmiany tego stanu rzeczy :roll: Przed zmianą sprzęta próbuję się jak najwięcej dowiedzieć, toteż zawitałem tutaj.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Marian
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ryteu
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: wtorek, 5 kwietnia 2011, 05:48 |
|
|
|
Nieważne czym, ważne jak.
Jest chłopak co na Romecie 125cc zaliczył Afrykę, drugi co na Skuterku 50cc poleciał na północ, a ostatnio Kawasaki ER-5 500cc pojechało na Alaskę ;) Twoje XJ600 przy tym wygląda jak sprzęt na kosmiczna wyprawę :mrgreen:
Pozdrowionka :P
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: wtorek, 5 kwietnia 2011, 08:35 |
|
|
|
XJtka to przewspaniały motocykl ! Przejechał ze mną spoooro Ukrainy np - szuter nie szuter, doły w asfalcie - daje radę ... I w razie czego - naprawiasz młotkiem i kombinerkami...
Witaj i rozgość się :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Marian71
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: wtorek, 5 kwietnia 2011, 20:04 |
|
|
|
No jak widzisz Mario potraktowałem poważnie Twoje zaproszenie i oto jestem 8)
Właśnie wizyta na mazurskim szutrze w czerwcu dała mi do myślenia co do zmiany sprzęta (a zwłaszcza szosowe opony na zjeździe i podjeździe).
Teraz tylko widzę że zadanie zmiany motonga nie będzie łatwe, bo i kwota nie mała i lepsze egzemplarze od bardziej zaufanych osób schodzą na pniu i zostają same wątpliwe oferty handlarzy. W drugiej połowie lipca chciałbym pojechać z "plecaczkiem" do Rumunii, a do tego przydałby się już trochę bardziej uniwersalny sprzęt. No, ale może się uda coś znaleźć do tego czasu (trzeba być dobrej myśli).
|
|
| Na górę |
Offline |
 |