|
| Autor |
Wiadomość |
|
fiodor
|
Tytuł: Witam Wszystkich - aktualnie z miasta "Uć". Post: wtorek, 26 kwietnia 2011, 18:45 |
|
|
|
Pozdrowienia dla wszystkich Użytkowników. Zaczynałem przygodę z moto daaaawno temu (WSK-i i Simsony). Potem długo nic, aż do teraz. Obecnie rozpocząłem sezon na Hondzie Transalp z 1993 roku. Wiecie, kryzys wieku średniego ... i potrzeba zmiany. Żony nie zmieniam (mam najlepszą z możliwych), jachtu nie kupuję (w końcu mieszkam w Łodzi), ... więc co zostało? MOTÓR A teraz, jak na nowicjusza na forum przystało - zaczynam wertować działy i tematy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
tekus
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich - aktualnie z miasta "Uć". Post: wtorek, 26 kwietnia 2011, 20:21 |
|
Strona WWW: http://tekus.net
|
|
Ano Powitać serdecznie Łodziaka. Bardziej off czy on? Wpadnij czasem do Irona Horsa, więcęj info w regionalnych.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
alfa
|
Tytuł: Re: Witam Wszystkich - aktualnie z miasta "Uć". Post: środa, 27 kwietnia 2011, 12:05 |
|
|
|
Witaj łodziaku. I niech Moc będzie z Tobą 8)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |