|
| Autor |
Wiadomość |
|
Kamyk_^
|
Tytuł: Serdecznie witam wszystkich :) Post: środa, 18 maja 2011, 13:20 |
|
|
|
Hej,
Od wielu miesiecy czytam wasze forum i od kilku tych miesiecy chcialem sie przywitac, ale ... no wlasnie - balem sie, ze ze wzgledu na brak motocykla typu adv nie bedziecie serio na mnie patrzec ;) Zaryzykowalem i zobaczymy co bedzie sie dzialo.
Na imie mam Rafal. Od kilku sezonow polykam km w okolicach Szczecina, a od pol roku w okolicach Berlina. Interesuje sie szeroko pojeta turystyka motocyklowa. Za kazdym razem jak czytam o kolejnej wyprawie w dalekie strony to zastanawiam sie kiedy bedzie to moj pierwszy raz. W tym roku - co prawda nie na motorze, ale zamierzam dojechac do Pekinu, przez Bajkal i Mongolie - tak kolej transmongolska. A za rok w planach jest juz wieksza wyprawa motocyklowa.
W tym momencie posiadam stara Kawe ER5 oraz SV 650N K3, ale szykuje sie kolejny zakup w postaci czegos ADV. Jeszcze nie wiem dokladnie co to bedzie, chcialbym cos z BMW, ale nie wiem jak finanse pozwola - mimo przebywania w DE nie moge znalezc nic ciekawego w odp. cenie. Trzymaja sie ;) Moze Tenere albo AT? No zobaczymy.
Jak narazie podrozoje moja SV-ka.
Jeszcze raz pozdrawiam i zycze milego dnia.
Kamyk
|
|
| Na górę |
Offline |
 |