| Autor |
Wiadomość |
|
ex1
|
Tytuł: odkup motocykla bez utraty wartości.. Post: środa, 15 czerwca 2011, 11:19 |
|
|
muszę powiedzieć że bardzo niecodzienny pomysł handlowy Cytuj: Na tej aukcji proponujemy Państwu zakup zadatku na nowy motocykl Harley-Davidson Sportster Super Low XL883L model 2012 z dostawą na marzec 2012 (lub na zyczenie klienta jesień 2011). Zapłata pełnej gwarantowanej kwoty czyli 30999 zł (7999 Euro ) nastąpi z chwilą odbioru motocykla lub przez kredyt bądź leasing. Istotą tej oferty jest udzielana przez dealera Arrow z Katowic gwarancja odkupu motocykla po rocznym okresie użytkowania za 100% wartości z faktury przy jednoczesnej zamianie na jakikolwiek inny nowy model motocykla z rodziny Dyna, Softail, Touring lub VRSC. Posługując się przykładem: Licytują Państwo zadatek na motocykl -> wpłata po zakończeniu aukcji = 3 000 zł brutto Odbiór motocykla (marzec 2012) -> dopłata 27 999 zł brutto (gotówka, kredyt) odkup motocykla przez Arrow w marcu 2013 -> przekazanie całej kwoty z faktury tj. 30999 zł brutto w poczet ceny zakupu nowego motocykla. 365 dni użytkowania motocykla Harley-Davidson = 0 zł utraty wartości Warunki promocji: - Motocykl w trakcie użytkowania musi byc serwisowany w Autoryzowanym Serwisie H-D w Katowicach lub w Krakowie - motocykl może być doposażony tylko w oryginalne akcesoria H-D - przebieg motocykla w chwili odkupu nie może być większy niż 10 000 km - motocykl nie może posiadać uszkodzeń mechanicznych, a stan jego zużycia musi odpowiadać przebiegowi
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z tej oferty. W razie pytań dzwoń 609-555-695 lub pisz db@arrow-harley-davidson http://moto.allegro.pl/harley-davidson- ... 00948.html
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gepo
|
Tytuł: Re: odkup motocykla bez utraty wartości.. Post: środa, 15 czerwca 2011, 11:24 |
|
|
|
- motocykl może być doposażony tylko w oryginalne akcesoria H-D ...szanowny Tarna już by poległ przy tej pozycji, ja natomiast - motocykl nie może posiadać uszkodzeń mechanicznych, a stan jego zużycia musi odpowiadać przebiegowi :roll: oczywiście rozpatruję to w wresji czysto KTM'owskiej :P
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kinioo
|
Tytuł: Re: odkup motocykla bez utraty wartości.. Post: środa, 15 czerwca 2011, 12:26 |
|
|
|
Podobne oferty obecnie w UK maja BMW (na chyba malego GS'a) oraz Yamaha - nie wiem, ale chyba Tenerka 660.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
spozo
|
Tytuł: Re: odkup motocykla bez utraty wartości.. Post: środa, 15 czerwca 2011, 12:39 |
|
|
|
Kupując nowy motocykl za gotówkę można uszczknąć parę procent - w każdym bądź razie ja przy zakupie mojego tak miałem. W powyższej promocji podejrzewam, ze żadne upusty nie wchodzą w grę. Czyli gwarancja sprzedaży motocykla w 2012 roku i 2013 po pełnej kwocie - pewnie tak kwota + profity ze sprzedaży gadżetów zrekompensują sprzedawcy różnicę w odbiorze motocykla rocznego z przebiegiem. W sumie ciekawa promocja i ciekawy pomysł
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rzoov
|
Tytuł: Re: odkup motocykla bez utraty wartości.. Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 11:24 |
|
|
|
O ile nie znikaja z ta zaliczka 3k, to fajny pomysl :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |