|
| Autor |
Wiadomość |
|
ceslav
|
Tytuł: Ustka welcome to !!! Post: poniedziałek, 8 sierpnia 2011, 03:40 |
|
|
|
Bardzo serdecznie witam wszystkich bardzo serdecznie z usteckich piachow. Ja rowniez przegapilem wizyte w tym dziale, choc konto utworzylem jakis czas temu - naprawiam wiec niedopatrzenie. Od dwoch sezonow jestem posiadaczem KTM 640 ADV 2007, ktorego zakup uwazam na najlepiej puszczona penge w zyciu. Wczesniej jezdzilem w wozku, wozem drabiniasty, walcem, tankowcem, wieza wiertnicza i trolejbusem na gape. Ale przygode z moto zaczalem wlasnie od tego Kata. Urodzony w drugiej polowie marca 32 lata temu. Zawodowo plywajacy i nurkujacy. Zasadniczo pobieznie to Forum jest ....mega z plusem, a spoleczenstwo na nim zacne. 3majcie sie ramy i do uslyszenia.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Ustka welcome to !!! Post: poniedziałek, 8 sierpnia 2011, 08:42 |
|
|
|
Witaj Lokales,
szykuj trasy nadmorskie, a później pojeździć po Kaszubach....
Do zo
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ceslav
|
Tytuł: Re: Ustka welcome to !!! Post: poniedziałek, 8 sierpnia 2011, 20:58 |
|
|
|
Dzięki i nie omieszkam zajechać na porcję tabaki. Moje trasy turystyczno-pościgowe eksploatowane są na bieżąco i znajduję coraz więcej ciekawostek w okolicach. Czasem Urząd Morski wydaje pozwolenia na odpłatne przejazdy plażą, sprawa jest do załatwienia. Na wschód od Rowów do Łeby to teren Słowińskiego Parku Narodowego - świętość i niech zostanie świętością, tak więc omijam od południa. Z kolei na zachód od Ustki do Jarosławca to teren poligonu,na nim jest co oglądać, czasem otwierany i można negocjować warunki przejazdu. Tak więc znudzić się nie jest tu łatwo jeśli chodzi o offroad.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |