|
| Autor |
Wiadomość |
|
jacekmarek
|
Tytuł: Interkomy: Cellular Line Interphone F4 vs. Cardo Scala Rider Post: środa, 17 sierpnia 2011, 00:36 |
|
|
|
Jak w temacie - co wybrać ???
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
diver
|
Tytuł: Re: Interkomy: Cellular Line Interphone F4 vs. Cardo Scala R Post: środa, 17 sierpnia 2011, 07:49 |
|
|
|
Polecam Midland BT2.
Niezle wykonane ( sprawdzone podczas 7 godzinnej jazdy przez prawdziwą ulewę), dobra bateria - jakieś 7h przy ciągłym odtwarzaniu muzyki. Urządzenie można podłaczyć poprzez bluetootha z: - drugim intercomem (pasażer), a nawet większą liczbą uzytkowników (drugi motor) - telefonem - odtwarzaczem MP3 - nawigacją ( tutaj tylko wybrane modele z względu iz większość nawigacji ma bluetootha jednostronnego - nastawionego na odbiór - jako zestaw głósnomówiący i nie da sie go skonfigórować w przeciwną stronę) Najlepsze jest to że te wszystkie te urządzenia możesz miec podpięte jednocześnie i działają. Jest to rozwiazanwe prze system wyboru pierszeństwa ( i tak np. telefon ma pierszeństwo przed nawigacją, nawigacja przed MP3 itd.), oczywiście wybór urządzenia możesz także regulować ręcznie. + Łatwo to sie montuje i dzwięk jest naprawdę dobry (zanaczam nie jestem melomanem), + Dodtakowo do jakiś 140km/h rozmówca po drugiej stronioe nie zauważy że jedziesz motorem (specjalnie skonfigurowany mikrofon), + no i jest tańsze od rozwiązań wymienionych w tytule, + żadnych zbędnych kabli + duże wygodne przy obsłudze w rękawicy przyciski, PS. Interphone nie przekonuje mnie jakościa wykonania (było już wiele postów w tym temacie, na różnych forach) oraz samym delikatnym wyglądem.
Zaznaczam że nie jestem sprzedawcą i dlatego też nie wskazałem linka gdzie kupiłem ( dawno było i po prostu nie pamietam). Proponuję wyszukac na necie i/lub Alle-(gratka).
Z wiatrem we włosach ( a na głowie zazwyczaj mam kask ) :lol: , pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Louis
|
Tytuł: Re: Interkomy: Cellular Line Interphone F4 vs. Cardo Scala R Post: środa, 17 sierpnia 2011, 08:12 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |