|
| Autor |
Wiadomość |
|
kuno_neckar
|
Tytuł: Węgierki Przedstawiciel handlowy atakuje... Post: poniedziałek, 12 września 2011, 14:49 |
|
|
|
Wrócilismy z kumplem w niedzielę nad ranem z Rumunii. Przejazd przez Świętokrzyskie był ciężki. Kierowcy (Ostrowiec Świętokrzyski) z premedytacją uniemożliwijaą przejazd. Przeciskaliśmy się między autami w korku. Gość jadąc z przeciwka (nic mu nie szkodziliśmy) trąbi, wykrzywia gębę, coś się drze...i w końcu ustawia się tak, aby uniemożliwić przejazd. Takie zdarzenia są normą. Drugi przypadek w tym samym województwie, szybkość w okolicach 80, gość widząc nas w lusterku na szerokiej jezdni, specjalnie oddala się od prawej strony jezdni, świadomie uniemożliwia dalszy przejazd. jedyny komentarz to brak wyobraźni, co za tym idzie prymitywizm. Na Węgrzech mistrz świata przedstawicieli handlowych Skodą Octavią najpierw przy znacznej szybkości zbliżył się do kumpla (zderzak w zderzak), nagłym manewrem wyprzedził go i prawie uderzył we mnie (kumpel oczyma wyobrażni już mnie zbierał z asfaltu). Facet mnie nie widział i w ostatniej chwili odskoczył. Pojechałem chwili za nim i zrównałem się, gość sie śmiał. Po tym incydencie musiałem trochę ochłonąć. No cóż buractwo i tyle. Nie ma związku z gegrafią, jest wszędzie...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kamilltee
|
Tytuł: Re: Węgierki Przedstawiciel handlowy atakuje... Post: poniedziałek, 12 września 2011, 16:52 |
|
Strona WWW: http://www.blok.excel.pl
|
|
proponuję na światłach spryskać mu przednią szybę smarem do łańcucha (warto mieć pod ręką) niby nic... a łatwo chyba nie zejdzie :)
jakiekolwiek polemiki, wyścigi, grożenie powodują agresję na drodze, co dla motocyklisty kończy się tragicznie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |