| Autor |
Wiadomość |
|
Orzep
|
Tytuł: Mamed Khalidov przy tym wychodzi... Post: poniedziałek, 28 listopada 2011, 03:38 |
|
Strona WWW: http://teamleszcze.com
|
...eta Kaukaz! Widziałem "S" teraz czas na "N"! Pozdro Orzep p.s. Jedyny na ostatniej gali, przy którym nie było "sporów" co do werdyktu!!! SZACUN dla Czeczena z PL
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danek-dr
|
Tytuł: Re: Mamed Khalidov przy tym wychodzi... Post: poniedziałek, 28 listopada 2011, 13:48 |
|
|
|
Pamiętam jego walkę z przed kilku ładnych lat z moim kolegą na lokalnej gali w Poznaniu. To były jego początki. Mówiono że wychował się "na pięściach". Jest jednym z tych fajterów co się naprawdę dobrze w tym czują. Bardzo wszechstronny.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
johnmichael
|
Tytuł: Re: Mamed Khalidov przy tym wychodzi... Post: wtorek, 13 grudnia 2011, 16:57 |
|
|
|
Kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi w pierwszym poście? o czym piszecie? zakładam, że o jakims mordobiciu, ale filmik na to nie wskazuje. Może ja nie chwyciłem jakiegoś ukrytego dowcipu? Poważnie piszę.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Hellriser
|
Tytuł: Re: Mamed Khalidov przy tym wychodzi... Post: wtorek, 13 grudnia 2011, 17:15 |
|
|
|
Chodzi o muzyke przy jakiej Khalidov wychodzil na ring w ostatnim ksw.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
megakura
|
Tytuł: Re: Mamed Khalidov przy tym wychodzi... Post: wtorek, 13 grudnia 2011, 20:54 |
|
|
|
zawsze wychodzi przy tej muzie, swoja droga swietny kawalek. wojownik niesamowity, on to czuje, doslownie "tanczy" na ringu. szkoda tylko bo wg. mnie troche marnuje sie na ksw, mysle ze stac go na duzo wiecej, nawet na skale Fedora.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |