| Autor |
Wiadomość |
|
gw
|
Tytuł: Anodowanie Warszawa - ktoś może polecić zakład Post: środa, 2 marca 2011, 11:31 |
|
|
|
Hello, mam do anodowania a najlepiej do barwienia i anodowania parę pierdułek. Ktoś może polecić mi jakiś zakład w W-wie? Dzięki z góry :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SituGS
|
Tytuł: Re: Anodowanie Warszawa - ktoś może polecić zakład Post: czwartek, 3 marca 2011, 16:23 |
|
Strona WWW: http://www.jean.paul.pl
|
|
A co chcesz robić dokładnie? Jakie gabaryty?
Anodal to taka dosyć znana firma, ale z nimi dobrze sie negocjuje przy duzych zamówieniach. Jak masz kilka pierdółek to mogą olać albo krzykną cene zaporową.
Usmiechnij sie do galwanizerni Tech-Świerk do Otwocka - mniejsze zadupie, moze lepiej podejdą do zwykłego śmiertelnika :D 22 7180928
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gw
|
Tytuł: Re: Anodowanie Warszawa - ktoś może polecić zakład Post: czwartek, 3 marca 2011, 16:31 |
|
|
|
Dzięki, właśnie dałem do firmy Anodal :) Z poszukiwań w internecie wyszło, że wyglądają profesjonalnie i jest blisko. Wprawdzie po przyjeździe do firmy zdziwiłem się, że to nie takie wielkie profi jakiego się spodziewałem (przynajmniej biuro) :wink: Trochę było zamieszania bo część detali to były odlewy i były poważne wątpliwości czy z uwagi na skład chemiczny dadzą radę zrobić to anodowanie tak by dobrze wyszło. Ale na miejscu zrobili szybką próbę i wyszło, że będzie git. Odbieram za jakieś 2 tyg. Ale dzięki za odzew :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Pretor
|
Tytuł: Re: Anodowanie Warszawa - ktoś może polecić zakład Post: czwartek, 3 marca 2011, 18:16 |
|
Strona WWW: http://www.motochallenge.pl
Yahoo Messenger: SKYPE pretor_72
|
|
A może Grzesiu płytę na pomarańcz zrobimy? Nie wiem czy się da ale by wyglądała kozacko:)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gw
|
Tytuł: Re: Anodowanie Warszawa - ktoś może polecić zakład Post: czwartek, 3 marca 2011, 19:00 |
|
|
|
Płytę pod silnik mówisz :?: No taaaak, z pewnością to by była nowa jakość :lol: Muszę wpaść do Ciebie w końcu, bo coraz cieplej a moto cały czas mam rozgrzebane, czyli porozkładałem a teraz czas poskładać: opony MT21, tłumik Wingsa, podwyższenie kierownicy z górnym mocowaniem HDB, no i płyta EvoParts :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Solo
|
Tytuł: Re: Anodowanie Warszawa - ktoś może polecić zakład Post: czwartek, 31 marca 2011, 10:16 |
|
|
W stolycy nie znam ale był ostatnio u mnie klient z Tych na serwisie. Jeździ wiadrem akufry i inne bajery robił u kolesia http://www.hf-tech.pl/nowosci.html?newsId=22Całkiem fajna jakość tych materiałów i wykonanie. Anodują na jaki kolor chcesz:)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |