| Autor |
Wiadomość |
|
Louis
|
Tytuł: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: czwartek, 10 marca 2011, 14:20 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maar79
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: czwartek, 10 marca 2011, 14:37 |
|
|
|
Chory system, takie sprawy powinny być załatwiane po cichu i skutecznie bez udziału "autorytetów" jeżeli te są bezsilne.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
GosiaGS
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: czwartek, 10 marca 2011, 14:46 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Horoś
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: czwartek, 10 marca 2011, 17:15 |
|
|
Za słaby jestem aby takie okrucieństwo oglądać. To ludzkie pojęcie przechodzi. Zwierze lepiej postępuje niż ta kobieta. Prawo powinno być bardziej rygorystyczne i szybciej postępować w takich sprawach zanim dojdzie do kalectwa. I jeszcze nadano im tytuł. http://www.janow.pl/?s=a&t=1&m=&i=505
Ostatnio zmieniony czwartek, 10 marca 2011, 19:56 przez Horoś, łącznie zmieniany 1 raz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SituGS
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: czwartek, 10 marca 2011, 17:42 |
|
Strona WWW: http://www.jean.paul.pl
|
|
Qr** - brzydze się przemocy ale w tym przypadku z czystym sumieniem zrobie wyjątek. Sie kwalifikuje do nabicia na pal jak Azje...
Szkoda tylko że nasze społeczeństwo często akceptuje podobne sytuacje które dzieją się "za ścianą" udając że sie nic nie wie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: czwartek, 10 marca 2011, 18:02 |
|
|
|
Brak słów, poprostu tragedia.......
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kinioo
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: czwartek, 10 marca 2011, 19:34 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
paro
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: czwartek, 10 marca 2011, 20:02 |
|
|
|
każde kupa spłynie kiedyś tam gdzie jego miejsce.....szkoda że kosztem niewinnego Szymka !!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
u-hu
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: piątek, 11 marca 2011, 08:11 |
|
|
|
brak slow ! po prostu SKANDAL!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Rychu72
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: piątek, 11 marca 2011, 13:19 |
|
|
|
Ktoś wie gdzie to się dzieje? Może przejechać się do suki i pokazać jej gdzie jej miejce. Pokazać, że Szymon nie jest sam. Na system nie ma co liczyć. :twisted:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
u-hu
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: niedziela, 13 marca 2011, 21:19 |
|
|
|
moze nawet nie pokazywac jej zbyt intensywnie miejsca zeby nie nakrecic nowej afery o nachodzenie czy tez naruszenie nietykalnosci - ale ja chetnie przewozl bym Szymka motocyklem albo dal mu fajnhy gadzet zeby maly nie myslal ze na swiecie sa tylko sami zli ludzie! jezeli ktos ustaliby adres lub jakikolwiek namiar to prosze info na priv
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Horoś
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: niedziela, 13 marca 2011, 21:52 |
|
|
u-hu pisze: moze nawet nie pokazywac jej zbyt intensywnie miejsca zeby nie nakrecic nowej afery o nachodzenie czy tez naruszenie nietykalnosci - ale ja chetnie przewozl bym Szymka motocyklem albo dal mu fajnhy gadzet zeby maly nie myslal ze na swiecie sa tylko sami zli ludzie! jezeli ktos ustaliby adres lub jakikolwiek namiar to prosze info na priv Wyżej napisałem. http://www.janow.pl/?s=a&t=1&m=&i=505http://www.forum-turystyczne.pl/q/fo_id ... zlaku.htmlNa google wystarczy wpisać imiona i nazwisko wszystko będzie jak na tacy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
u-hu
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: poniedziałek, 14 marca 2011, 01:00 |
|
|
Horoś pisze: Wyżej napisałem kolego nie gniewaj sie ale czytam tu a jakis obchodach gminnych uroczystosci - przewijaja sie nazwiska wojtow starostow inwestorow... ciezko mi sie doszukac jakis wiarygodnych informacji / pewnie juz pozno i nie doczytalem/ mozesz kliknac do mnie na priv? bo nie wiem czy dobrze wyczytalem Cytuj: Iwona i Zbigniew Jakóbczyk za wybudowanie kompleksu gastronomiczno - hotelarskiego "Gościniec na Orlim Szlaku" w miejscowości Piasek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Horoś
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: poniedziałek, 14 marca 2011, 06:39 |
|
|
u-hu pisze: Horoś pisze: Wyżej napisałem kolego nie gniewaj sie ale czytam tu a jakis obchodach gminnych uroczystosci - przewijaja sie nazwiska wojtow starostow inwestorow... ciezko mi sie doszukac jakis wiarygodnych informacji / pewnie juz pozno i nie doczytalem/ mozesz kliknac do mnie na priv? bo nie wiem czy dobrze wyczytalem Cytuj: Iwona i Zbigniew Jakóbczyk za wybudowanie kompleksu gastronomiczno - hotelarskiego "Gościniec na Orlim Szlaku" w miejscowości Piasek
Jak wpisałem na necie to wszystko na to wskazuje że to ci ludzie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SituGS
|
Tytuł: Re: żeby tylko mi nie leciała krew... Post: poniedziałek, 14 marca 2011, 07:56 |
|
Strona WWW: http://www.jean.paul.pl
|
Rychu72 pisze: Ktoś wie gdzie to się dzieje? Może przejechać się do suki i pokazać jej gdzie jej miejce. Pokazać, że Szymon nie jest sam. Na system nie ma co liczyć. :twisted: Lepiej by było jkby kazdy rozejżał się wkoło swojego podwórka czy przypadkiem za miedzą nie dzieją się podobne rzeczy. Niestety takie sytuacje są dosyć często w wielu domach, tyle ze wszyscy udają ze nic sie nie dzieje. Szkoda dzieciaka, ale miejmy na uwadze że nie tylko on cierpi... powinnismy być bardziej wrażliwi i nie wahać się wykonać telefon gdzie potrzeba...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |