| Autor |
Wiadomość |
|
totomak
|
Tytuł: Saluto W-wa, spotkania w realu ? Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 12:38 |
|
|
|
Saluto Byłem w powitalni ok. 2 lata temu, ale bez przekonania i kontynuacji. Więc: Witam ponownie i na stałe. Bardzo mnie interesuje czy jest miejsce w W-wie gdzie ludziska z ADV spotykają się. Wg mnie nic nie zastąpi kotaktów osobistych i chcialbym takie nawiązać. Przy okazji- jaki sposób można się "oflagować", ( chodzi mi o naklejki ADV ) O mnie:Uprawiam zawód geodety, mam 42 lata,lubię bluesa i okolice(nawet trochę plumkałem) Do zobaczenia (mam nadzieję) Tomek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Sikorp
|
Tytuł: Re: Saluto W-wa, spotkania w realu ? Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 12:42 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SituGS
|
Tytuł: Re: Saluto W-wa, spotkania w realu ? Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 12:45 |
|
Strona WWW: http://www.jean.paul.pl
|
totomak pisze: Saluto Byłem w powitalni ok. 2 lata temu, ale bez przekonania i kontynuacji. Więc: Witam ponownie i na stałe. Bardzo mnie interesuje czy jest miejsce w W-wie gdzie ludziska z ADV spotykają się. Wg mnie nic nie zastąpi kotaktów osobistych i chcialbym takie nawiązać. Przy okazji- jaki sposób można się "oflagować", ( chodzi mi o naklejki ADV ) O mnie:Uprawiam zawód geodety, mam 42 lata,lubię bluesa i okolice(nawet trochę plumkałem) Do zobaczenia (mam nadzieję) Tomek Ja plumkam cały czas - moe zrobić ludziom mały jam session? :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
totomak
|
Tytuł: Re: Saluto W-wa, spotkania w realu ? Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 20:58 |
|
|
|
Co do jam sesion, chętnie ale pierwsze bez publiki. Nie chcę " na wjazd" zrażac do siebie ludzi.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
TomekWwa
|
Tytuł: Re: Saluto W-wa, spotkania w realu ? Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 21:26 |
|
|
totomak pisze: Co do jam sesion, chętnie ale pierwsze bez publiki. Nie chcę " na wjazd" zrażac do siebie ludzi. Wrzuć na luz, bluesmanie. To nie publiczność filharmonii tylko adventure-people. Fajni goscie, nie probuj za dlugo tylko bierz wiosło i graj.. :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
totomak
|
Tytuł: Re: Saluto W-wa, spotkania w realu ? Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 22:09 |
|
|
|
No to inaczej: trzeźwi wstęp wzboniony
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
irokez
|
Tytuł: Re: Saluto W-wa, spotkania w realu ? Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 22:33 |
|
|
|
z chęcią przyłączę się do plumkania z moim wiosłem
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
totomak
|
Tytuł: Re: Saluto W-wa, spotkania w realu ? Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 22:46 |
|
|
|
No to w środę ustalamy repertuar do przcwiczenia/nauki a następnym razem... A może zostawimy sobie to na jesień i zimę?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
TomekWwa
|
Tytuł: Re: Saluto W-wa, spotkania w realu ? Post: czwartek, 16 czerwca 2011, 22:57 |
|
|
|
sami gitarzysci. To ja przyjadę z bębenkiem
|
|
| Na górę |
Offline |
 |