| Autor |
Wiadomość |
|
mario33
|
Tytuł: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: niedziela, 3 lipca 2011, 21:38 |
|
|
Sprzedaję kurtkę enduro jak w temacie. Kurtka jest super, ale nie współpracuje z leatt-brace'em. Prawie nówka - miałem na sobie może 3-4 razy. Opis sklepowy: Cytuj: NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI KURTKA DO ENDURO - DLACZEGO? PRZECZYTAJ:
NIEPRZEMAKALNA ale jednocześnie oddychająca, dzięki zastosowaniu membrany Reiss
LEKKA i LUŹNA !!! to nie jest kurtka dla podróżników na pseudo endurowych motocyklach podróżniczych lecz jest to produkt dla fanów ostrych przepraw jesienno zimowych przez lasy, góry i grzęzawiska, przeznaczona do każdej offroadowej turystyki
bez podpinki która zazwyczaj słabo się sprawdzają bo wówczas pod kurtkę nie sposób włożyć zbroi czy buzera - gdy przyjdą mrozy po prostu wkładasz pod spód tylko polar
cztery kieszenie z przodu, dwie na ramionach i jedna duża z tyłu, wszystkie oczywiście wodoszczelnie zamykane
bez odpinanych rękawów - to odróżnia kurtki nieprzemakalne od zwykłych endurowych, które właściwie chronią tylko przed błotem....
wyposażona w komplet ochraniaczy - posiada wyjmowane ochraniacze na plecach, ramionach oraz łokciach
przedłużone wewnętrzne rękawy z możliwością założenia na kciuk
SINISALO to firma która produkuje limitowane serie specjalistycznej odzieży offroadowej KTM - najlepsza rekomendacja Cena sklepowa 650, ja chcę 450. [ img ]
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tarna
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: niedziela, 3 lipca 2011, 22:06 |
|
Strona WWW: http://www.tarna.pl
|
|
Mariusz jak ona jest duża ?? w sensie ubierasz ją na zbroję ?? - myślisz że ja bym się zmieścił ??
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: niedziela, 3 lipca 2011, 22:43 |
|
|
|
Ja ją ubieram na zbroję i spokojnie ją potem używam (nic nie ciągnie, nie ciśnie etc). A jak wiadomo chudy nie jezdem...
Tarna - napiszę Ci PW.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: niedziela, 31 lipca 2011, 08:50 |
|
|
|
wciąż dostępna (na Tarnę trochę przykusa;) ).
400 zł + przesyłka.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
marekm
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: niedziela, 31 lipca 2011, 10:09 |
|
|
|
Mam taką kurtkę i muszę przyznać, że wykonanie jest pierwsza klasa. :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tarna
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: czwartek, 4 sierpnia 2011, 15:58 |
|
|
|
Marek ale Ty to na zbroję to jej chyba nie nałożysz :-) kurtka faktycznie jest niezła - ja się dopinam na zbroję ale nie mam swobody ruchów - [Tarna 190 cm 118 kg] :) może nie jest to pierwsza liga wśród kurtek ale naprawdę nie ma się do czego przyczepić do tego cena również przystępna dzięki Mario
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
marekm
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: czwartek, 4 sierpnia 2011, 16:09 |
|
|
Tarna pisze: Marek ale Ty to na zbroję to jej chyba nie nałożysz :-)... Na zbroję ubieram typową bluzę MX, a jeżeli jest zimno / mokro to lekką kurtkę p-deszcz (Bergson). Sinisalo, wyposażona w akcesoryjny ochraniacz pleców, ma służyć jako kurtka "podróżna" w terenie mieszanym. :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tarna
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: czwartek, 4 sierpnia 2011, 16:11 |
|
|
|
wiem że już gdzieś o tym pisałeś ale którą kurtkę przeciwdeszczową dokładnie kupiłeś
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
marekm
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: czwartek, 4 sierpnia 2011, 16:28 |
|
|
|
Specjalnie nie kupowałem żadnej. Bergson to zwykła kurtka bez podpinki. Czasami używam też Henry Lloyd'a. Mam jeszcze Klim'a na goreteksie, ale na razie jest za ciepło, nawet kiedy jest zimno. :wink:
Lekka kurtka p-deszcz na zbroję ma tę zaletę, że po zdjęciu nie zajmuje wiele miejsca. Wożę ją w plecaku Camelbak Blowfish. EOT.
A w temacie, kto kupi będzie zadowolony. Cena bardzo atrakcyjna. :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: środa, 24 sierpnia 2011, 22:06 |
|
|
|
no dobra, 350 zł + przesyłka. Po weekendzie ląduje na all.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gepo
|
Tytuł: Re: [S] Kurtka Sinisalo Enduro XXL / 58-60 - czarno-szara Post: czwartek, 25 sierpnia 2011, 06:54 |
|
|
|
Biore, proszę PW dane do przelewu :) Mam nadzieje ze nie bedzie mi za duza :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |