| Autor |
Wiadomość |
|
mario33
|
Tytuł: Skąd się biorą tacy kretyni... Post: czwartek, 7 lipca 2011, 09:43 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: Skąd się biorą tacy kretyni... Post: czwartek, 7 lipca 2011, 10:10 |
|
|
|
Głupota ludzka nie zna granic..... eh
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
TomekWwa
|
Tytuł: Re: Skąd się biorą tacy kretyni... Post: czwartek, 7 lipca 2011, 10:15 |
|
|
|
Moze nigdy nie lezal i nie wie ze asfalt jest twardy. A pojazd pozyczyl od kumpla..
Ale zwroćcie uwagę jak mądra jest natura. Facet jest tak wielkim debilem ze natura postanowila wyeliminowac z życia jego geny i jego potomstwa jednocześnie. To brutalna teoria , ale chyba coś w niej jest
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wo
|
Tytuł: Re: Skąd się biorą tacy kretyni... Post: czwartek, 7 lipca 2011, 11:11 |
|
|
|
Ale elegancko, mama jeszcze dała różowy ręczniczek pod pupcię dla wygodności :x
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Adam K1200RS
|
Tytuł: Re: Skąd się biorą tacy kretyni... Post: czwartek, 14 lipca 2011, 09:48 |
|
|
mario33 pisze: Znajdź 5 szczegółów, które klasyfikują gościa jako kretyna... [ img ]...... Ja znalazłem tylko dwa :( 1. przednia szyba ma dole przesłonięta tablicą na przyssawki 2. Górny róg przysłonięty ścierą z pomponem a reszta to już domysły 1. Robi zdjęcia podczas kierowania 2. Pewnie jedzie za szybko, wyprzedza na zakazie ...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gepo
|
Tytuł: Re: Skąd się biorą tacy kretyni... Post: czwartek, 14 lipca 2011, 10:04 |
|
|
Adam K1200RS pisze: mario33 pisze: Znajdź 5 szczegółów, które klasyfikują gościa jako kretyna... [ img ]...... Ja znalazłem tylko dwa :( 1. przednia szyba ma dole przesłonięta tablicą na przyssawki 2. Górny róg przysłonięty ścierą z pomponem a reszta to już domysły 1. Robi zdjęcia podczas kierowania 2. Pewnie jedzie za szybko, wyprzedza na zakazie ... 3. Jak już wyprzedza na zakazie to pewnie nie ma kierunkowskazu 4. Na pewno zajechał drogę swoja ciężarówa prawidłowo wyprzedzającemu motocykliście. 5. Jedzie zbyt blisko quada co na pewno przestraszy biegna dziewczynkę i wkur... zdenerwuję jej ojca (domysł, bo para chyba nie są) 6. Brak zapiętego pasa 8)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
fundiver
|
Tytuł: Re: Skąd się biorą tacy kretyni... Post: czwartek, 14 lipca 2011, 10:32 |
|
|
gepo pisze: Adam K1200RS pisze: mario33 pisze: Znajdź 5 szczegółów, które klasyfikują gościa jako kretyna...
...... Ja znalazłem tylko dwa :( 1. przednia szyba ma dole przesłonięta tablicą na przyssawki 2. Górny róg przysłonięty ścierą z pomponem a reszta to już domysły 1. Robi zdjęcia podczas kierowania 2. Pewnie jedzie za szybko, wyprzedza na zakazie ... 3. Jak już wyprzedza na zakazie to pewnie nie ma kierunkowskazu 4. Na pewno zajechał drogę swoja ciężarówa prawidłowo wyprzedzającemu motocykliście. 5. Jedzie zbyt blisko quada co na pewno przestraszy biegna dziewczynkę i wkur... zdenerwuję jej ojca (domysł, bo para chyba nie są) 6. Brak zapiętego pasa 8) Hehe, sluszne uwagi ! W Grecji wiekszosc kierownikow skuterow bez kasku jezdzi, a ichniejsza policja udaje, ze nie widzi :D I jakos wszystko gra ... Natomiast do tego określenia zdecydowanie kwalifikuja sie ci z filmiku nizej, acz na nagrode Darwina nie zasluzyli, bo wyglada, ze przezyli ... (BTW: malpa jest zaj..a!)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Skąd się biorą tacy kretyni... Post: czwartek, 14 lipca 2011, 11:11 |
|
|
|
ERGO - nawet z AK47 w ręku i tak zostajesz małpą...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |