| Autor |
Wiadomość |
|
maciejś
|
Tytuł: UBRANIA FIRMY LEOSHI ???? Post: piątek, 14 października 2011, 09:38 |
|
|
Witam. Panowie czy coś możecie powiedzieć o tej firmie http://www.leoshi.pl/ Może ktoś jeździ jakieś opinie. ----------------------- BMW GS1100
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
pawlicho
|
Tytuł: Re: UBRANIA FIRMY LEOSHI ???? Post: piątek, 14 października 2011, 10:18 |
|
|
|
Niedawno kupiłem gogle tej firmy, jestem bardzo zadowolony. Wiele nie kosztowały a są bardzo solidnie wykonane, dodatkowo mają nosek który można zdjąć
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
acid_toxin
|
Tytuł: Re: UBRANIA FIRMY LEOSHI ???? Post: piątek, 14 października 2011, 10:48 |
|
|
Ameryki pewnie nie odryję. Większość ich produktów to PRAWIE to samo co alpinestars - nie wiem jak z jakością materiałów ale przeć nakolanniki to kubek w kubek alpinestars raptor a plecak cargo też jakby podobny do tego z Alpinestars :) ...pewnie jakby poszperać to 70% asortymentu to jakieś klony produktów Alpinestars. [ img ] VS. [ img ]
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maciejś
|
Tytuł: Re: UBRANIA FIRMY LEOSHI ???? Post: piątek, 14 października 2011, 12:13 |
|
|
|
A wiecie że ten plecak kosztuje 130,00zł a alpina 350,00zł cena bardzo dobra , kurtka w granicy 410,00zł Tylko pytanie jak z jakością ? -------------------------------- BMW GS 1100
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
KukiGS
|
Tytuł: Re: UBRANIA FIRMY LEOSHI ???? Post: piątek, 14 października 2011, 12:26 |
|
|
|
Mój brat zamówił kurtkę EXECUTIVE i spodnie Transporter z leoshi i powiem tak jak przysłali po przymiarce odesłał, produkt tani a jakość adekwatna do ceny( słaba), krój nie na normalnie zbudowanego gościa, kurtka krępująca ruchy, spodnie na osobę o wzroście 196 są tak duże w pasie ze trzeba by dużo kotletów jeść, wentylacja bardzo słaba z minusem, materiał też jakiś dziwny zwłaszcza na spodniach, podpinka ocieplająca wątpliwej jakości(oszczędzamy na wypełnieniu)0, a o ochraniaczach na które zużyto 1/4 surowca nie wspomnę, ogólnie miałem wrażenie że worek na siebie ubrałem przymierzając a porównanie mam do ixs montevideo i caracas ale to inna cena bo prawie 2000 zł. Sprzedawca odpowiedział przy zamówieniu czy to jest warte cokolwiek -"proszę pana to jest najwyższy model leoshi" jeżeli to prawda z tą jakością to za tą cenę słabizna, przymierzałem trochę droższe ubrania konkurencji i były w moim odczuciu znacznie lepsze.
Oczywiście wyrażam tylko moją opinie na temat tych dwóch poduktów :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
m4ris
|
Tytuł: Re: UBRANIA FIRMY LEOSHI ???? Post: środa, 30 listopada 2011, 22:29 |
|
|
|