| Autor |
Wiadomość |
|
Looksgoodinred
|
Tytuł: Witam zza wielkiej wody :) Post: czwartek, 19 stycznia 2012, 19:57 |
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie! Jestem Edyta, pochodze z Walbrzycha a obecnie mieszkam w Nowym Jorku od okolo 9 lat. Motocyklami interesowalam sie od powiedzmy lat gowniarskich ale ze wzgledu na brak funduszy nie dostapilam przyjemnosci dosiadniecia zadnej maszyny, no moze oprocz sporadycznej jazdy "z tylu" :roll: . Moje zycie pewnie plyneloby bez obecnosci tych fantastycznych maszyn gdyby nie pewien lutowy dzien, kiedy to poznalam mojego kochanego malzona - fanatyka tych zelaznych rumakow :mrgreen: . No i stalo sie, Veni Vidi Vici! :D. W maju 2010 roku zdobylam prawo jazdy i w droge! Nie bylo latwo, o nie! ale dalam rade :wink:. Obecnie jestem na etapie - wykorzystuje zdobyte umiejetnosci - chce wiecej - przelamuje strach - zabijam moje demony...i jak narazie - niezle 8). Jezdze wiecej off-road niz on-road ze wzgledu na charakter mojej bialo-czerwonej "Mlodej" Hondy CRF 230 (ktora nota bene ma na sobie naklejke z logo ADV Rider Poland - czyli promuje nasza droga ojczyzne na obczyznie (ze wszystkimi wzlotami i upadkami :wink: ), ktora zdobylam w wymianie barterowej (no prawie :wink: ) za moja "Zoske" DR350-ke (ciut za duza jak na mnie)... Jestem rozniez szczesliwa posiadaczka "Zuczka" Suzuki GZ250, zwanego rowniez "Projektem" :wink: - ktory kiedys, mam nadzieje ze predko, odzyska dawne sily i powiezie mnie ku przygodzie :)...Tyle o mnie... Pozdrawiam wszystkich i do milego forumowania! :mrgreen: :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rumpel
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: czwartek, 19 stycznia 2012, 20:02 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
sylwester
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: czwartek, 19 stycznia 2012, 20:02 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
looksgoodinblack
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: niedziela, 22 stycznia 2012, 14:59 |
|
|
|
Witamy!
A kochany malzon to ja :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Louis
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: poniedziałek, 23 stycznia 2012, 19:56 |
|
|
|
Witamy. Zrówno Małżówinę jak i Małżona. Gdzie Wy tam jeździcie? Po Central Parku? :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
looksgoodinblack
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: poniedziałek, 23 stycznia 2012, 20:16 |
|
|
Louis pisze: Witamy. Zrówno Małżówinę jak i Małżona. Gdzie Wy tam jeździcie? Po Central Parku? :mrgreen: Oj ciezko jest, ciezko z off-em u nas. Mieszkamy na Long Island gdzie lasow i piachow w brud, ale na terenie stanowym legalnie jezdzic nie wolno. Pozostaje laweta i trzy, cztery godziny drogi w bardziej przyjazne tereny... [ img ]
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Looksgoodinred
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: poniedziałek, 23 stycznia 2012, 20:25 |
|
|
Louis pisze: Witamy. Zrówno Małżówinę jak i Małżona. Gdzie Wy tam jeździcie? Po Central Parku? :mrgreen: Tak, to prawda...zeby sobie fajnie polatac po piochu lub innym blocku to trzeba jechac, jeeechac i jeeeechac...eh...trzeba sie nam wynosic do innego stanu - NYC nie jest dla off-roadowcow (niestety, a szkoda :cry:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: poniedziałek, 23 stycznia 2012, 21:57 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|
Looksgoodinred pisze: Louis pisze: Witamy. Zrówno Małżówinę jak i Małżona. Gdzie Wy tam jeździcie? Po Central Parku? :mrgreen: Tak, to prawda...zeby sobie fajnie polatac po piochu lub innym blocku to trzeba jechac, jeeechac i jeeeechac...eh...trzeba sie nam wynosic do innego stanu - NYC nie jest dla off-roadowcow (niestety, a szkoda :cry: Witam polowe Looksgoodinblack.. Stan NY jest ok..Jedynie NYC to typowo mieszczanski rejon .:-))
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
caltown boy
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: poniedziałek, 23 stycznia 2012, 22:23 |
|
|
|
WITAJ !!! ... :D Na zakonczenie jednego z poprzednich sezonow trafilem przypadkowo na goscia z Long Is. Krecil sie po okolicy na 1200GS..... , nie musze chyba dodawac ze do domu wrocilem dobrze po zmroku. :D
Jak juz ciagacie motorki na zachod , w drugiej polowie czerwca MotoJary ruszaja z San Diago w kierunku Colorado. Dobrze bylo by skrzyknac jakis wiekszy komitet powitalny :idea:
Pozdrawiam, c.b.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Looksgoodinred
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: poniedziałek, 23 stycznia 2012, 23:08 |
|
|
caltown boy pisze: WITAJ !!! ... :D Na zakonczenie jednego z poprzednich sezonow trafilem przypadkowo na goscia z Long Is. Krecil sie po okolicy na 1200GS..... , nie musze chyba dodawac ze do domu wrocilem dobrze po zmroku. :D
Jak juz ciagacie motorki na zachod , w drugiej polowie czerwca MotoJary ruszaja z San Diago w kierunku Colorado. Dobrze bylo by skrzyknac jakis wiekszy komitet powitalny :idea:
Pozdrawiam, c.b. Wow! Byloby swietnie - jedynie musimy wykombinowac w co zapakujemy naszego prawie rocznego (juz wtedy bedzie) potomka :lol: a tak na powaznie to chcemy w przyszlosci poswiecic naszego Wee- stroma i dodac do niego kosz dla Juniora ale musimy poczekac az skonczy chociaz te 3 latka, tak zeby jakis kask na niego znalezc :roll: Ale zapraszamy w nasze strony - mysle ze cos sie znajdzie - u Upstate NY i NJ mozna niezle polatac - jest gdzie :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: wtorek, 24 stycznia 2012, 03:25 |
|
|
|
Edyta Czy to przypadkiem Twoj maz(looksgoodinblack) Mial sie wybrac w zeszlym roku na Trans Labrador Highway .. Jesli tak ..To jak im poszlo .??
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Looksgoodinred
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: wtorek, 24 stycznia 2012, 04:41 |
|
|
beemer pisze: Witam polowe Looksgoodinblack.. Stan NY jest ok..Jedynie NYC to typowo mieszczanski rejon .:-)) Zgadza sie. Wiekszosc stanu NY to bardzo malownicze tereny wrecz stworzone do jazdy motkiem, jednak wciaz co najmniej kilka godzin jazdy z Long Island... :( beemer pisze: Edyta Czy to przypadkiem Twoj maz(looksgoodinblack) Mial sie wybrac w zeszlym roku na Trans Labrador Highway .. Jesli tak ..To jak im poszlo .?? No wybieral sie, wybieral tylko po drodze trafil sie nam Mateusz. Nasz teraz 6-cio miesieczny synek. Plany odlozone na czas dalszy :lol: Az mlody dorosnie do kosza :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: wtorek, 24 stycznia 2012, 04:51 |
|
|
Looksgoodinred pisze: beemer pisze: Witam polowe Looksgoodinblack.. Stan NY jest ok..Jedynie NYC to typowo mieszczanski rejon .:-)) Zgadza sie. Wiekszosc stanu NY to bardzo malownicze tereny wrecz stworzone do jazdy motkiem, jednak wciaz co najmniej kilka godzin jazdy z Long Island... :( beemer pisze: Edyta Czy to przypadkiem Twoj maz(looksgoodinblack) Mial sie wybrac w zeszlym roku na Trans Labrador Highway .. Jesli tak ..To jak im poszlo .?? No wybieral sie, wybieral tylko po drodze trafil sie nam Mateusz. Nasz teraz 6-cio miesieczny synek. Plany odlozone na czas dalszy :lol: Az mlody dorosnie do kosza :mrgreen: Zycie jest pelne kompromisow.:-)) Jesze bedzie mial swoj czas.lol
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Looksgoodinred
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: wtorek, 24 stycznia 2012, 16:51 |
|
|
beemer pisze: Looksgoodinred pisze: beemer pisze: Witam polowe Looksgoodinblack.. Stan NY jest ok..Jedynie NYC to typowo mieszczanski rejon .:-)) Zgadza sie. Wiekszosc stanu NY to bardzo malownicze tereny wrecz stworzone do jazdy motkiem, jednak wciaz co najmniej kilka godzin jazdy z Long Island... :( beemer pisze: Edyta Czy to przypadkiem Twoj maz(looksgoodinblack) Mial sie wybrac w zeszlym roku na Trans Labrador Highway .. Jesli tak ..To jak im poszlo .?? No wybieral sie, wybieral tylko po drodze trafil sie nam Mateusz. Nasz teraz 6-cio miesieczny synek. Plany odlozone na czas dalszy :lol: Az mlody dorosnie do kosza :mrgreen: Zycie jest pelne kompromisow.:-)) Jesze bedzie mial swoj czas.lol Zgadza sie a narazie latamy w kolo komina - staramy sie poszalec troche po okolicznych (3h drogi :shock:) lasach, dopoki Babcia nie wyjedzie :lol: czyli do marca, a potem sie zobaczy :roll:. Ale maly jest juz sumiennie przygotowywany do jazdy, co widac na zalaczonym obrazku :mrgreen: [ img ] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Witam zza wielkiej wody :) Post: wtorek, 24 stycznia 2012, 17:17 |
|
|
|
Skarperki widze ze stajni ready to race(KTM) lol Zapomnialem pogratulowac latorosli Niech sie chowa dobrze
|
|
| Na górę |
Offline |
 |