| Autor |
Wiadomość |
|
oresco
|
Tytuł: Motóra kupię , a właściwie to kolega szuka. Post: piątek, 3 lutego 2012, 10:58 |
|
|
|
Mój dobry kolega szuka jakiegoś sprzęta można powiedzieć "pierwszego motóra" bo wcześniej dawno dawno śmigał wuechą, mińskiem i eMZetą
Dlatego postanowiliśmy coś ładnego mu poszukać. Niestety chłopak nie chce nic mniejszego tylko coś co w miarę ładnie wygląda, do tego budżet skromy bo do 5500. Nasze typy to duży dominator, dr650, oraz mała tenerka, w ostateczności jakieś pegaso. Moim faworytem jest DOMINATOR.
Dlatego zwracam się z ogromną prośbą do Motocyklowej Braci, abyście doradzili co kupić a czego unikać na co zwrócić uwagę i gdyby ktoś gdzieś słyszał o jakimś przyzwoitym sprzęcie to dajcie znać. Generalnie motorek ma trzymać się kupy, aspekt wizualny schodzi na drugi plan, ma być nie za duży ale też nie mały i musi mieć rozrusznik.
Za wszelkie sugestie z góry dziękuję
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
esi
|
Tytuł: Re: Motóra kupię , a właściwie to kolega szuka. Post: piątek, 3 lutego 2012, 12:42 |
|
|
|
To ma byc tylko duze enduro tak? Osobiscie bym wybieral z xtz660 ( wiadomo :D ), dominatora ( osobiscie mnie odrzuca wygladalem ale mniejsza waga kusi ), transalp ( w tej cenie raczej ciezko bedizze wyrwac ale starszego moze moze ), xt600 lub xt600z ( klasyka jak cos to z tych starszych modeli ), noo i oczywiscie big czy to 750 czy 800 oba dobre :D Jesli o mnie chodzi to teraz rozgladalbym sie za bigiem :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
oresco
|
Tytuł: Re: Motóra kupię , a właściwie to kolega szuka. Post: poniedziałek, 6 lutego 2012, 13:30 |
|
|
|
Nie posadzę chłopa od razu na bigosa bo się zabije.
Generalnie to trochę się nam pozmieniały priorytety i szukamy czegoś co będzie dzielniejsze/lżejsze w terenie.
Także jakieś enduraki z małą ilością owiewek do pourywania mile widziane może jakieś stare XRki,XL albo jakieś Drki coś czym będzie można trochę poorać pole. ładna DR350 była by w sam raz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
oresco
|
Tytuł: Re: Motóra kupię , a właściwie to kolega szuka. Post: sobota, 11 lutego 2012, 14:16 |
|
|
|
Nie ma nikt porządnego sprzęta do 6tys i żebyśmy nie musieli po niego jechać 400km?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
GrzesiekS
|
Tytuł: Re: Motóra kupię , a właściwie to kolega szuka. Post: wtorek, 21 lutego 2012, 21:07 |
|
|
|
witam mój znajomy ma do sprzedania Suzuki GS500 92rok w bardzo dobrym stanie i woła za nią 3700zł
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
oresco
|
Tytuł: Re: Motóra kupię , a właściwie to kolega szuka. Post: środa, 22 lutego 2012, 10:25 |
|
|
|
gs500 a co to :lol: moto do jazdy po asfalcie nie wchodzi w grę.
A tak w ogóle to temat można zamknąć, w sobotę kupiliśmy ładnego dominatora.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |