| Autor |
Wiadomość |
|
esenpe
|
Tytuł: Scottoiler Vsystem, coś nie trybi... Post: niedziela, 20 maja 2012, 20:18 |
|
Strona WWW: http://www.eworks.pl
|
|
Witam kolegów,
Mam w/w system smarowania łańcucha, nie podaje smaru. Po odpaleniu motocykla zawór się podnosi, wężyk od samego zaworka/zbiorniczka; drożny, odpowietrzenie drożne. Do vaccum zapodałem strzykawkę, nadal nic. Mam trochę rozbierania aby wyjąć sam zbiorniczek więc wole zapytać może ktoś miał podobny problem. Każda sugestia mile widziana :-)
Z góry dziękuje i pozdrawiam. Krzysiek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SoD
|
Tytuł: Re: Scottoiler Vsystem, coś nie trybi... Post: niedziela, 20 maja 2012, 20:36 |
|
|
|
Tak btw... mnie w ogóle ten scottoiler drażni i to ku*ewsko... ciągle coś się sypie ciągle... wszędzie cieknie wszędzie syf ciągle sie zapycha itd. Zastanawiam się nad zamianą na motooilera...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Igor
|
Tytuł: Re: Scottoiler Vsystem, coś nie trybi... Post: niedziela, 20 maja 2012, 20:49 |
|
|
|
Tak btw ..... na scottoilera nie mogę narzekać. Używam go od prawie 70 tysi km, tego samego egzemplarza, w dwóch motocyklach. Tylko raz miałem problem, bo zapchał się zanieczyszczeniami wężyk przy kapilarze. Wymiana wężyka pomogła. Drugi problem jest taki, że czasem zapominam dolać oleju :wink: . Używająć scottoilera przejechałem na jednym zestawie napędowym 40 tysi (wprawdzie w miarę spokojnie i po czarnym :wink: ), więc uważam, że przyrząd się spisuje. Używam fabrycznego "niebieskiego" oleju. Może dopadły was pechowe egzemplarze? :twisted:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
esenpe
|
Tytuł: Re: Scottoiler Vsystem, coś nie trybi... Post: niedziela, 20 maja 2012, 21:05 |
|
Strona WWW: http://www.eworks.pl
|
|
Też leje ten niebieski, na Bałkany kupiłem czerwony, chyba nie obejdzie się bez wyjęcia urządzenia ;-)
P.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SoD
|
Tytuł: Re: Scottoiler Vsystem, coś nie trybi... Post: niedziela, 20 maja 2012, 22:23 |
|
|
|
Ja mam ten pojemnik z tyłu HRC który cieknie jak szalony... no nic jutro się zabawię i zobaczę skąd jak... może uszczelnię.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |