|
| Autor |
Wiadomość |
|
BigBoyKR
|
Tytuł: Wiosenna wyprzedaż, buty, kask, kurtki, spodnie, p.deszcz... Post: sobota, 16 marca 2013, 16:36 |
|
|
Witam, Uaktualniłem to, co pozostało.W związku z tym, że udało mi się dość znacznie ograniczyć swoją wagę (czyli nas obywateli jest mniej o 55kg ;) to pora pożegnać się ze starymi ciuchami. Cześć jest nowa, część używana lekko, część bardziej. Ceny dość niskie. W pakietach można coś ponegocjować. Chętnych zapraszam na maila: radoslaw.orlowski@gmail.comZdjęcia wszystkiego dostępne na Picassa: https://picasaweb.google.com/105677827828993066643Teraz kolejno: 01. Buty Probiker Touring II NIEUŻYWANE, rozmiar 45. Kupione za 370, sprzedaż za 200 z wysyłką.UWAGA! Buty przeznaczone dla osób, które nie mają wysokiego podbicia na stopie. Dla mnie są za niskie właśnie na podbiciu stopy. Link: http://www.tinyurl.pl?ZJ70McdO[ img ]02. Kurtka Modeka Wulf rozmiar 6XL (choć jak dla mnie to bardziej 4XL). Kurtka używana przez połowę ubiegłego sezonu. Wypinane ocieplenie i wypinana membrana. Stan dobry, czysta. Wada: zamek na prawym mankiecie się nie zapina (można go wymienić, ale obecny stan w niczym nie przeszkadza). Zepsuło mi się toto zaraz po kupnie, ale, że chciałem w czymś jeździć to nie oddawałem do naprawy. Kupione za 700 zł (około) sprzedaję za 350 z wysyłką.Link: http://www.tinyurl.pl?kPwzp1cV[ img ]10. Kask Nolan N102. Rozmiar XXL. Używany kilkanaście razy. Stan bardzo dobry. Zewnętrzna blenda, pinlock, deflektor pod brodą, zaślepki jeśli ktoś chciałby zdjąć blendę itp. Cena 250 z wysyłką. Link: http://www.tinyurl.pl?1kHdOFYd[ img ]
Ostatnio zmieniony środa, 20 marca 2013, 10:29 przez BigBoyKR, łącznie zmieniany 4 razy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
motoartur
|
Tytuł: Re: Wiosenna wyprzedaż, buty, kask, kurtki, spodnie, p.deszc Post: sobota, 16 marca 2013, 19:10 |
|
|
|
czaszka też schudła? :D ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
BigBoyKR
|
Tytuł: Re: Wiosenna wyprzedaż, buty, kask, kurtki, spodnie, p.deszc Post: sobota, 16 marca 2013, 19:12 |
|
|
|
A wiesz, że też ;) na pozwanie to schudły policzki i szyja. Akurat N102 sprzedaję dlatego, że średnio mi pasuje. Tzn rozmiar jest ok, ale ja mam dość wystający podbródek i Nolan jest "za krótki". Dotykam brodą szczęki kasku. Obecnie używam głownie C3 i ten mi pasuje idealnie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
igrek
|
Tytuł: Re: Wiosenna wyprzedaż, buty, kask, kurtki, spodnie, p.deszc Post: sobota, 16 marca 2013, 20:05 |
|
|
|
troche offtop 55 kilo ?! jak to zrobiłeś ?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
BigBoyKR
|
Tytuł: Re: Wiosenna wyprzedaż, buty, kask, kurtki, spodnie, p.deszc Post: sobota, 16 marca 2013, 20:10 |
|
|
igrek pisze: troche offtop 55 kilo ?! jak to zrobiłeś ? Offtop... to tak krótko. Dużo samozaparcia, sporo ćwiczeń/ruchu, zmiana diety (odstawienie węglowodanów - w szczególności pieczywa) i w moim przypadku leki wspomagające pracę wątroby, bo ta u mnie zawsze kulała z przemianą materii... i tak jakoś poszło... ze 158,8 na 103,5 i walczę dalej ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Igor
|
Tytuł: Re: Wiosenna wyprzedaż, buty, kask, kurtki, spodnie, p.deszc Post: sobota, 16 marca 2013, 21:27 |
|
|
BigBoyKR pisze: ... ze 158,8 na 103,5 i walczę dalej ;) Szacun jak byk :P . Zazdraszczam efektów. :twisted: PS. sorry za OT
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
igrek
|
Tytuł: Re: Wiosenna wyprzedaż, buty, kask, kurtki, spodnie, p.deszc Post: sobota, 16 marca 2013, 21:46 |
|
|
|
nieźle .. dobra już nie przeszkadzam w interesach :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
BigBoyKR
|
Tytuł: Re: Wiosenna wyprzedaż, buty, kask, kurtki, spodnie, p.deszc Post: środa, 20 marca 2013, 10:30 |
|
|
|
Część się posprzedawała. Uaktualniłem to, co pozostało. SERDECZNIE ZAPRASZAM :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |