|
| Autor |
Wiadomość |
|
quebec13
|
Tytuł: Powitać Waszmościów i zacne Białogłowy Post: czwartek, 16 maja 2013, 22:18 |
|
|
|
Powitać.
Witam Panowie szlachta, jak obyczaj nakazuje. Przybywam do waszego grodu z Hrabstwa Lubin, pod Wrocławiem się mieszczącym. Hrabstwo nasze małe ale jednak wiele person na żelaznych rumakach można spotkać. A jeśli już o koniach mówimy, widzę, że waszmościowie się mojej kobyle przyglądają. Ot koń jak koń, można by pomyśleć otóż nie, specjalnie po niego słałem pachołków do kraju kwitnącej wiśni. Przyjechał, patrze... niby na łopatce wypalone starym zwyczajem Virago ale jakiś taki niemrawy. Tom wziął się za niego i tak żem się zapędził że w nienaruszonym stanie jeno serducho mu zostało. Koniec końców podoba mi się rumak nieziemsko i bez ujmy na honorze ni bez zazdrości w oku mijam rasowe rumaki ze stajni np. VTX. Pozwólcie jednak Panowie, że teraz się oddale, po grodze się chcę rozejrzeć...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Orzep
|
Tytuł: Re: Powitać Waszmościów i zacne Białogłowy Post: czwartek, 16 maja 2013, 22:40 |
|
Strona WWW: http://teamleszcze.com
|
|
...no witaj Sarmato z miedziowego zagłębia :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: Powitać Waszmościów i zacne Białogłowy Post: piątek, 17 maja 2013, 04:57 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ark
|
Tytuł: Re: Powitać Waszmościów i zacne Białogłowy Post: piątek, 17 maja 2013, 06:36 |
|
Strona WWW: http://www.wirtuozizieleni.pl
|
|
| Na górę |
Offline |
 |