| Autor |
Wiadomość |
|
Neno
|
Tytuł: [S] Kamera GoPro Hero 3 BLACK i LCD Post: czwartek, 24 października 2013, 17:10 |
|
|
|
Do sprzedania mam dwie kamery, jedna nowa (moja), druga używana (kolegi) - ale praktycznie tylko przeze mnie. Sytuacja wygląda tak, że zamówiliśmy z kolegą sobie po kamerze (jak w temacie), ja zamówiłem z kilkudniowym opóźnieniem i nie dotarła na wyjazd w związku z tym pojechałem z kamerą kolegi. Moja oczywiście czekała po powrocie już na mnie. Także jedna jest nówka, nie wyciągana z folii - kpl. fabryczny.
Druga spędziła ze mną 40 dni w podróży nagrywając około 30GB materiału. Pełen kpl - opakowanie, kabelki, kpl mocowań - czyli to samo co z nową. Mocowania są nowe, nieużywane bowiem ja używałem swoich - kupionych na allegro. Używana jest więc tylko kamera i obudowa. Oryginalny akumulator używany tylko przez kolegę przez kilka dni do zabawy, ja na wyjazd zabrałem kamerę wyposażoną w chińskie zamienniki z allegro. Żadnych rys, pęknięć itp niespodzianek.
Powód sprzedaży: - ja swoją kupiłem na wyjazd... nie doszła na czas,teraz jest mi nie potrzebna - przyszły sezon pauzuję za trzy żółte kartki w tym sezonie ;) - kolega chce kupić sobie Hero 3+ :D
Cena za nową 1400zł (do bardzo niewielkiej negocjacji) - z wysyłką kurierem.
Cena za używaną 1200zł - z wysyłką Pocztą Polską
Wyświetlacz LCD (używany sporadycznie do ustawienia kamery na moim wyjeździe) 300zł - z wysyłką Pocztą Polską. W zestawie grubsze plecki pełne i otwarte, opakowanie do transportu, na ekraniku jest jeszcze fabryczna folia.
Zdjęcia nowej nie będę umieszczał bo kpl jest nierozpakowywany i niech tak zostanie. Zdjęcia kamery używanej i ekranu LCD zamieszczę jak tylko kolega mi je dośle (kamerę już mu zwróciłem).
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Neno
|
Tytuł: Re: [S] Kamera GoPro Hero 3 BLACK i LCD Post: piątek, 25 października 2013, 17:58 |
|
|
|
Używana kamera została sprzedana, LCD jest zarezerwowany. Nowa kamerka aktualna, czeka na zdecydowanego a ja czekam na propozycje ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Lukkru
|
Tytuł: Re: [S] Kamera GoPro Hero 3 BLACK i LCD Post: niedziela, 27 października 2013, 07:30 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Neno
|
Tytuł: Re: [S] Kamera GoPro Hero 3 BLACK i LCD Post: poniedziałek, 18 listopada 2013, 11:30 |
|
|
|
Została tylko nowa kamera, akcesoria sprzedane. Jest też nowa cena na ową "pozostałość" : 1190zł.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Neno
|
Tytuł: Re: [S] Kamera GoPro Hero 3 BLACK i LCD Post: wtorek, 19 listopada 2013, 03:38 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |