Wstawiam ogłoszenie na prośbę znajomego z forum TA.
Cześć i czołem :smile:
No i stało się, decyzja zapadła - sprzedaje swojego Trampka, choć nadal nie jestem tego w 100% pewny, więc bez ciśnienia ;) . Posiadam jeszcze drugi motocykl, lżejszy i w tym kierunku prawdopodobnie będę zmierzał. W domu bywam czasami na weekendy, a cięzko przez weekend objeżdżać regularnie dwa motocykle. Część osób go widziała a kto nie widział, niżej podaje link do albumu, gdzie można go dokładnie obejrzeć.
https://plus.google.com/photos/11371127 ... banner=pwaMotocykl używany przeze mnie przede wszystkim turystycznie, niezawodny, oszczędny, sprawdzony. Dwa komplety oryginalnych kluczyków. Opona tył: Continental Contiescape z 2011 roku, opona przód: Heidenau scout k60 z 2013 roku. Wszystkie płyny wymieniane na czas, po czyszczeniu i synchronizacji gaźników (jesień), po regulacji luzów zaworowych, przygotowany do – już rozpoczętego – sezonu. Wałek zdawczy, a więc częsty mankament tych motocykli – stan idealny.
OC jest opłacone do kwietnia 2015roku, przegląd ważny również do kwietnia 2015.
Jest to motocykl używany, posiada normalne ślady użytkowania – wszystkie mankamenty kosmetyczne są widoczne na zdjęciach, nie mam nic do ukrycia.
Oto lista niektórych części jakie w nim ostatnio wymieniłem na nowe:
- klocki hamulcowe tył
- płyn hamulcowy
- dętka przód
- nowa przednia zębatka (16z)
- płyn chłodniczy + czyszczenie chłodnic
- olej (Motul 10W40 5100) + filtr oleju
- filtr powietrza Hilfo
- świece zapłonowe 4 szt. (NGK made in Japan)
- harmonijki na przednie lagi
- kapsel lewego dekla silnikowego
- linki ssania
- prawy dekiel sprzęgła (używka w BDB stanie) - poprzedni posiadał nieestetyczne zacieki
Dodatki, w jakie wyposażyłem mojego Transalpa:
- gmole
- wysoka turystyczna szyba Givi
- deflektor na szybe
- poprzeczka na kierownice (łatwy montaż GPS’u) + 10 do lansu :cool:
- gniazdo zapalniczki
- osłonka przycisku rozrusznika ( + 8 do lansu i nie "kręcisz" rozrusznikiem skręcając w prawo na parkingu pod tesco podczas jazdy z tankbagiem), wykonana oczywiście w technologii Rejli :wink:
- tylny kuferek
- podwyższenie kierownicy (30mm)
- podświetlenie LED zegarów
Motocykl jest wart swojej ceny - 10 800 zł. Dla forumowiczów będzie jakiś upust, wiadomo, dla tych z "zewnątrz" nie bardzo :smile:
Postaram odpowiedzieć na każde pytanie pod nr. tel. 7dwa6 - 3trzy9 - 9O4
Po wcześniejszym uzgodnieniu możliwy transport motocykla w dowolne miejsce, oczywiście na kołach – najchętniej gdzieś na południe Europy :grin: :grin: