|
| Autor |
Wiadomość |
|
dziunek69
|
Tytuł: Pozdrawiam. Post: piątek, 10 października 2014, 21:58 |
|
|
|
Witam szanowne grono, na dzień dobry wypada się przywitać. Tak też czynię i mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieć możliwość poznania się bliżej. Mieszkam na podkarpaciu, okolice Dębicy. Z motocyklami znam się od lat 80', wiadomo czas głębokiego PRL-u nie dawał za wiele do wyboru. Zasadniczo podróżowałem po PL. Na obecną chwilę posiadam Yamahę FJ1200, która służy mi dzielnie od 5 lat. Zasmakowałem ostatnio w turystyce po lekkich szutrach i stąd moja tutaj obecność. FJ niestety do takiej jazdy nie nadaje się zbytnio, po prostu szkoda jej na taką gimnastykę. Plany mam, ale co z nich wyjdzie to życie zweryfikuje. Puki co to przeczesuję wasze opinie o różnych motocyklach i staram się wyciągać wnioski. Pozdrawiam.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: Pozdrawiam. Post: sobota, 11 października 2014, 18:07 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
raszu
|
Tytuł: Re: Pozdrawiam. Post: sobota, 11 października 2014, 19:37 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Technics
|
Tytuł: Re: Pozdrawiam. Post: piątek, 31 października 2014, 00:02 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 29 października 2012, 23:33 Posty: 136
|
|
Witam. Witam Kolegę. Też posiadam FJ-tę, a moją terenerą miałeś jazdę próbną w Okunince. Polecam TERENERĘ !!! Nie ważne mała czy duża, byle terenera !
|
|
| Na górę |
Offline |
 |