| Autor |
Wiadomość |
|
JEZ_ROVER
|
Tytuł: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 09:02 |
|
|
|
Na ostatnim zlocie ADV powstała koncepcja wyprodukowania nowego rzutu koszulek forumowych. Od Lokiego wiem, że dotychczasowy producent się zawinął i jest kłopot. jednak nie na darmo jest się z włókienniczego miasta. Rozmawiałem z dziewczyną, która szyje takie koszulki dla sportowców, więc przygotowanie dla nas koszulek cross-owych nie będzie kłopotem.
Są więc następujące kwestie: 1. kto ma projekt koszulki? 2. musimy się wszyscy zastanowić kto chce koszulkę, w jakim rozmiarze (przyjmując rozmiary dotychczasowe za właściwe) oraz liczba koszulek - listę odpalę jak już będę wiedział jaka byłaby cena za sztukę.
Pozdr.
Jeż
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maro71
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 10:02 |
|
|
|
witam z tego co pamietam to chyba projekt miał Tarna a sprawę ogarniał Pretor którego od dawna nikt nie widział, pomysł zacny jestem za 1 ksywa, rozmiar i wplata - dopiero potem realizacja lista taka była i nawet to szlo
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 10:13 |
|
|
|
Zacna inicjatywa, tym razem Izeczka też należy :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
spozo
|
Tytuł: Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 11:54 |
|
|
|
O ile kojarzę były wykonywane w Lesznie, a Loki część odbieral. Pewnie Loki ma jeszcze namiary a producent szablony.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maro71
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 12:12 |
|
|
|
dokładnie to było robione w Lesznie , ale chyba firmy już nie ma
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 13:49 |
|
|
|
dokładnie, Maro ma rację - firma już nie istnieje Jeżyk - masz ode mnie dobre wino za inicjatywę
btw. można by też podpytać tę Panią, czy ma również w ofercie inne elementy odzieży - np koszulki termoaktywne (jak np. pierwsza warstwa brubecka) - z krótkim i długim rękawem, bądź polarki/windstoppery/softshelle, które też moglibyśmy sobie ologować i nieść ideę ADV w świat.
Że o imiennych szlafrokach z logo ADV nie wspomnę ;-)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kamyk_^
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 16:07 |
|
|
|
Jestem ZA! Wiec czekam na sczegoly gdzie sie wpisywac i kase slac.
Kamyk
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Luke_ARh+
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 16:10 |
|
|
|
Świetna sprawa, to już moje drugie forum które przez zimę myśli o koszulkach 8) Jestem jak najbardziej zainteresowany, a pomysł Gompki z polarami, softshell'ami itp. też godny uwagi. Czekam na dalszy rozwój sytuacji. Pzdr!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mygosia
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 16:18 |
|
|
Piszecie o koszulkach typu t-shirt, czy jakichś innych? BTW, wiem, że firma produkująca odzież sportową [np termoaktywną] AttiQ z okolic Rabki wykonuje również jakieś projekty indywidualne. Fajna jakość ich strojów! Tutaj ich oferta http://attiq.net/
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
loki
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 16:48 |
|
|
|
Rozmawiamy o koszulkach cross-owych na buzer lub zbroję.
Byłem na miejscu w Lesznie, firma się zwinęła. Można by poszukać kontaktu z byłym właścicielem jeśli był by problem z projektem. Trzeba napisać do Tarny czy ma projekt.
Inicjatywa Gompki też zacna. :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ArturS
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 17:22 |
|
|
|
Cholera, może sam bym się za tym pokręcił??? Kiedyś robiłem ciuchy reklamowe dla swoich klientów, ale jakiś czas temu (z 3 lata) odpuściłem temat. Teraz moja motocyklowa żona prowadzi ze mną interes, to może dać się jej wykazać? :roll:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
alik
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 22:15 |
|
|
|
Neno chyba robi jakieś tego typu koszulki - może da głos?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
u-hu
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 22:26 |
|
|
Też jestem ZA mogę polecić pewną hurtownie w Gliwicach - wprawdzie oni sprzedają na kartony ale można się dogadać by nabyć mniejsze ilości. Mam od nich kilka rzeczy i jakość ich jest niesamowita!! http://www.aml-gliwice.pl/odziez-robocza/t-shirty
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ex1
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: niedziela, 14 grudnia 2014, 22:32 |
|
|
|
Artur, jeżli masz ochotę zapraszam do projektu koszulki dla Łowców Niewygód. będziemy takie koszulki niedługo robić dla wszystkich... :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
JEZ_ROVER
|
Tytuł: Re: !!!! Koszulki Forumowe - reaktywacja !!! Post: poniedziałek, 15 grudnia 2014, 06:35 |
|
|
|
Pomysł Gompka: Jak się kobitka ogarnie z koszulkami to przepatrzę sprawę softshella, bluzy, czy... Szlafroka. Czekam na propozycje.
Ex: Kontakt z koszulkami dla ADV będzie można przenieść na Łowców.
Prośba do wszystkich: Rozeslijcie info o koszulkach do jak najwięksżej liczby znanych wam osób z ADV.
Pozdr.,
Jeż
|
|
| Na górę |
Offline |
 |